|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Молба за напускане
|
|
| Автор |
supremacy (phantom) |
| Публикувано | 27.04.07 03:19 |
|
|
Тихо и спокойно се разглобяват хард дисковете, лентите, сд/двд и всяка подоб на архивираща лайнария от всеки фирмен сървър, кротко се изнасят на обезлюдено място, опаковат се със солиден слой магнезий и се драска клечката; предходната стъпка може да се спести ако имате на разположение валцова преса или щефа е разстрелян с 3 картечни откоса от упор в каската.
при невъзможност да се постигне целта, ритайте шефа в главата до умора на метала на "док мартинс" (поръчково изработени с титанови ленти). на следния ден молбата е написана, подпечатана и чакаща собственика си преди неговото пристигане.
| |
|
|
|
дай си ми кучето
| |
|
|
|
я не ми цапай темата
| |
|
|
|
бе тихо бе
| |
|
|
|
| |
|
|
|
по подобен начин напуска счетоводител, зависи колко е ядосан, но спокойно и кротко , без да всява паника, изнася архив, който обаче не унищожава, а пази за защита или атака.
| |
|
|
|
п п
стреснах се, че си написал молба за напускане на клуба
| |
|
Тема
|
порив за ритане на шефски фейс
[re: supremacy]
|
|
| Автор |
ledzep (дух куче) |
| Публикувано | 20.05.07 14:46 |
|
|
Току що си крещяхме с една шефка. Мамка му, комсомолщината е още жива!!! Как тези хора не се научиха да носят отговорност за решенията си, егати! - и ако са грешни, просто да си признаят, а не да опитват да изкарат виновни бачкаторите.
"Животът ни е като дъх на бизон през зимата".
| |
|
|
|
За пари
| |
|
Тема
|
верно ли?
[re: lnfinity]
|
|
| Автор |
Aдa (flamethrower) |
| Публикувано | 21.05.07 10:01 |
|
|
що така не ми е позната практиката? правя си архивно копие за мен само на моите документи, повечето от които са лична разработка /таблици и прочее/ щото могат да ми послужат за нещо в новата работа, вместо да си играя да ги създавам отначало. и естествено ако мога да взема и счетоводните програми на аванта, няма да пропусна. но иначе копие на счетоводната инфо - за ко ми е? всичко си зависи от отношенията с шефа де, ако е гад, ще се подсигуря, но в моя случай всичките са били готини.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|