Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:18 13.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Тема Звездата в теб?!нови  
Автор БeзcъннaМодератор (Сатурн в първи)
Публикувано23.03.07 14:55

- Намери своята известна личност-близнак!
- Разбери коя е колата за теб!
- Научи как да познаеш любовта си!
- и т.н.т.н.т.н.

Тези и всички подобни подкани за пускане на смс очевАдно /поне според мен/ не са предназначени за нормален здрав прав голям човек и основната група, към която е вероятно да са отправени, остават децата. Може би - до към 16. В класа на дъщеря ми /трети клас/ само две деца са без мобилен телефон. Което значи, че аудиторията, "подвластна" на закачливи примамки, е огромна. Имам чувството /но аз в някои отношения съм си дефектна/, че не е нормално и редно тоя начин за печалба предимно върху гърба на подрастващите да е така разпространен. И да продължава. Безсмислиците, за които трябва да се праща смс, във всички държави ли са позволени? Поне някакви минималистично-символични ограничения дали няма за тях?

- - - -

Тема Re: Звездата в теб?!нови [re: Бeзcъннa]  
Автор ssonia (белЪ)
Публикувано23.03.07 20:00

Нали щял да се приема нов закон някакъв за ограничаване на тия смс игри? Така ми се стори, че ми се счу наскоро.

Иначе да, доста се печели покрай децата, така си е навсякъде и не е нещо ново, откъде беше тва: Cry, baby, cry, make your mama buy:)))

Тема Re: Звездата в теб?!нови [re: ssonia]  
Публикувано23.03.07 21:23

"Така ми се стори, че ми се счу" -

Ще попотърся да почета /ако има какво де/...

- - - -

Тема Re: Звездата в теб?!нови [re: Бeзcъннa]  
Автор пo_дявoлитe! (action)
Публикувано23.03.07 23:16

Не знам как е в другите държави, нито имам идея дали съществуват някакви ограничения, но като гледам как масово се ширят тия простотии, не ми изглеждат притиснати от ограничения.

Толкова безобразна експлоатация, как е възможно такова нещо. Чак се чудя тия тарикати как се сдържат да не пращат в отговор "Хаха, тъпааааак!" Народът тотално е изтрещял. Не са само децата наивни.
Въобще цялата телефонна треска ме изумява. Какви са тия хора с тия телефони, дето са забравили къде им свършва ръката и къде започва телефонът. Хвани единия, удари другия.
Погледни само с какво безхаберие се премазват по пътищата. Щом за това не им стига акъла, какво повече да приказваме.

Тема Ще става и по зленови [re: Бeзcъннa]  
Автор 4eHe (screenager)
Публикувано25.03.07 23:26

Тема Re: Ще става и по зленови [re: 4eHe]  
Публикувано25.03.07 23:58

О, Боже!!!

- - - -

Тема Re: Ще става и по зленови [re: 4eHe]  
Автор Xapви (мизантроп)
Публикувано28.03.07 00:15

хаха

Прелъстих ли се в дълбините на сърцето си, и целувах ли с уста ръката си? Йов 31:27

Тема Re: Ще става и по зленови [re: Xapви]  
Автор БeзcъннaМодератор (fragile)
Публикувано28.03.07 10:17

Хех! Вие със silent да не сте се наговорили?!

Сигурно от години не съм ви срещала никовете, а сега в два дни ви виждам и двамата. И да ме помниш, и да не ме - здравей!

- - - -

Тема Re: Ще става и по зле [re: Бeзcъннa]  
Автор Xapви (мизантроп)
Публикувано28.03.07 22:54

доколкото мога да преценя по архива, от пет години не съм минавал... само прелетях да проверя това нещо още ли съществува... и интересно, акаунта също си седи...

Прелъстих ли се в дълбините на сърцето си, и целувах ли с уста ръката си? Йов 31:27

Тема Re: Ще става и по зленови [re: Xapви]  
Автор БeзcъннaМодератор (fragile)
Публикувано28.03.07 23:33

Ами така е, дир не трие неизполвани акаунти. По-интересното е как след сто години още си помниш паролата!

Ако изчезваш пак - желая ти късмет, радост, щастие и много хубави неща!

- - - -

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.