|
Тема
|
Как да откачаме правилно
|
|
Автор |
lnfinity (Shadowchaser) |
Публикувано | 14.03.07 16:54 |
|
Седя и решавам за н-ти път тестове. Стигам до поредния въпрос започващ с: Two employees have recently been terminated.... В следващия момент пред очите ми изниква картината:
Избухвам в луд кикот който съчетан с Nightwish който дъни от колонките окончателно затвърдява мнението на околните че съм безнадеждно побъркан. За да го затвърдя спирам финландците и си пускам Аспарух Лешников като продължавам да се кикотя. Туш Важното е малко да откачиш но навреме
Карл Клару склонил к аморалу. Оралу, аналу и кончил в кларнет.
| |
Тема
|
закачането след това ми е трудно
[re: lnfinity]
|
|
Автор |
ledzep (бек) |
Публикувано | 14.03.07 17:25 |
|
Къде пък намери Аспарух Лешников, братче? Хайде да ми го хвърлиш, щото съм му фен.
Иначе е добре човек да откача отвреме-навреме, защото иначе се натрупва. Аз така се зомбирам с надути докрай слушалки, гледайки в една икона на компютъра дълго време, без да правя нищо друго. Докато мозъкът ми окончатело стане на пихтия и докато припозная талибанството като вътрешния ми мир. А привечер си поръчвам по няколко водки и бягам от вкъщи, щото само аз си живея там.
Приятна вечер.
"Като дъх на бизон през зимата"<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от ledzep на 14.03.07 17:26.</EM></FONT></P>Редактирано от ledzep на 14.03.07 17:28.
| |
Тема
|
Re: Как да откачаме правилно
|
|
Автор |
Бeзcъннa (Сатурн в първи) |
Публикувано | 14.03.07 18:04 |
|
Ох, подсети ме колко съм облагодетелствана, че повечето колеги, дето са ме виждали да откачам, нямат работа из офиса.
С моя куцащ английски и аз бих си представила твоята картинка.
- - - -
| |
Тема
|
Re: закачането след това ми е трудно
[re: ledzep]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.03.07 18:06 |
|
Аз пък си прочиствам мозъка като спя следобед.
- - - -
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kpъr (пристрастен) |
Публикувано | 15.03.07 01:06 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 18.03.07 12:21 |
|
С извинение към тези, които са ми прочели въпроса - махам го, защото го реших.
- - - -
Редактирано от Бeзcъннa на 18.03.07 16:08.
| |
Тема
|
[re: Бeзcъннa]
|
|
Автор |
Kaлopинa (птицечовка) |
Публикувано | 18.03.07 18:05 |
|
Правилно решение! Ситуацията е доста сложна . Не че всичко разбрах, но те мислих през тези няколко часа.
И защото съм попадала множество пъти в подобни ситуации, мисля, че трябва сама да вземеш решението.
А от мен имаш здраво стискане на палци, плавници и пр...
| |
|
|
|
|