Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:27 18.10.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Тема Как да откачаме правилнонови  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано14.03.07 16:54

Седя и решавам за н-ти път тестове. Стигам до поредния въпрос започващ с: Two employees have recently been terminated.... В следващия момент пред очите ми изниква картината:

Избухвам в луд кикот който съчетан с Nightwish който дъни от колонките окончателно затвърдява мнението на околните че съм безнадеждно побъркан. За да го затвърдя спирам финландците и си пускам Аспарух Лешников като продължавам да се кикотя. Туш Важното е малко да откачиш но навреме

Карл Клару склонил к аморалу. Оралу, аналу и кончил в кларнет.

Тема закачането след това ми е труднонови [re: lnfinity]  
Автор ledzep (бек)
Публикувано14.03.07 17:25

Къде пък намери Аспарух Лешников, братче? Хайде да ми го хвърлиш, щото съм му фен.

Иначе е добре човек да откача отвреме-навреме, защото иначе се натрупва. Аз така се зомбирам с надути докрай слушалки, гледайки в една икона на компютъра дълго време, без да правя нищо друго. Докато мозъкът ми окончатело стане на пихтия и докато припозная талибанството като вътрешния ми мир. А привечер си поръчвам по няколко водки и бягам от вкъщи, щото само аз си живея там.
Приятна вечер.

"Като дъх на бизон през зимата"<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от ledzep на 14.03.07 17:26.</EM></FONT></P>

Редактирано от ledzep на 14.03.07 17:28.

Тема Re: Как да откачаме правилнонови [re: lnfinity]  
Автор БeзcъннaМодератор (Сатурн в първи)
Публикувано14.03.07 18:04

Ох, подсети ме колко съм облагодетелствана, че повечето колеги, дето са ме виждали да откачам, нямат работа из офиса.

С моя куцащ английски и аз бих си представила твоята картинка.

- - - -

Тема Re: закачането след това ми е труднонови [re: ledzep]  
Публикувано14.03.07 18:06

Аз пък си прочиствам мозъка като спя следобед.

- - - -

Тема Re: Как да откачаме правилнонови [re: lnfinity]  
Автор Kpъr (пристрастен)
Публикувано15.03.07 01:06

Тема Re: Как да откачаме правилно [re: lnfinity]  
Публикувано18.03.07 12:21

С извинение към тези, които са ми прочели въпроса - махам го, защото го реших.

- - - -

Редактирано от Бeзcъннa на 18.03.07 16:08.

Тема Re: Как да откачаме правилнонови [re: Бeзcъннa]  
Автор Kaлopинa (птицечовка)
Публикувано18.03.07 18:05

Правилно решение! Ситуацията е доста сложна . Не че всичко разбрах, но те мислих през тези няколко часа.
И защото съм попадала множество пъти в подобни ситуации, мисля, че трябва сама да вземеш решението.
А от мен имаш здраво стискане на палци, плавници и пр...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.