Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:10 31.10.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Тема разни хоранови  
Автор sofianka (virtual me)
Публикувано26.11.06 01:24

и какви ли не. Само че никой не си отива по ред , ами някакъв жесток рандом, так, так. Някой го няма, нали не си ти, не съм аз. Все това се случва на другите. И какво ако това е мъж малко по-голям от тебе, с който си имала някакъв бегъл контакт, видяла си че е симпатичен здрав, хубав мъж... отишъл си от инфаркт. Някакъв факт, който трябва да приемеме за нормален. Случвало се на мъжете на 38. Критична възраст за мъжете, стрес, оппа сърцето. Така моя татко си замина на 48, красив мъж здрав като бик. Вечерта ме изпрати имаше да ми казва нещо, никога не ми го каза.
Инфаркт. И да разбереме че учените отрили корелация между стреса, невротичността, напрегнатостта и преката последица от това, чисто инфаркт и смърт. Как искрено се радвам на спокойните хора. Защото при тях риска е по-малък. Защото си спомням че когато този мъж ме докосваше в една тренировка-ръцете му трепереха. Дали от напрежение, как ще направи задачата , възбуда, смущение или нещо друго никога няма да разбера. Дейв го няма. Преди десетина дни ми се обади дали ще участвам в коледната лотария. И аз пуша. И той пушил. Но не ,много, последния път когато моя близка го е видяла е пушил една цигара за 8 часа. Пушиме да, и това има ефект. Учените казват така. Стреса, или пушенето?! Инфаркт....
Иска ми се да съм по -спокойна. По-спокойната ми баба умря, тази с болното сърце, кипяща от нерви е жива.
Рандом ама пазиме ли се? Мразя го това нещо стреса, мразя го и го боря всеки ден. Не знам за какво е темата, може би за Дейв.

Тема Re: разни хоранови [re: sofianka]  
Автор jojo-mojo (мила моя)
Публикувано26.11.06 12:34

Току-що прочетох
Маг е починал
за първи път ми се случва в нета - изведнъж човека вече го няма

котаракът му се казваше Любо

.....................

Тема Re: разни хоранови [re: jojo-mojo]  
Автор sofianka (virtual me)
Публикувано26.11.06 13:31

мъчно ми е за маг

Автор БeзcъннaМодератор (inside)
Публикувано27.11.06 12:41

Странно е... на работа от сутринта сме заговорили за смърт, братовчед на колежка, баща на колежка, друг баща с рак, и темата... не знам какво да кажа. Съжалявам за приятеля ти, и за Маг ми е мъчно...

Спокойните хора... твърде често са само външно спокойни и вътрешно сигурно много им струва да са такива, затова и от тях си отиват също рано и бързо. Физическите "повреди" мъчат наравно с емоционалните, само дето едните се виждат, а другите не.

- - - -
Work it like you're working a pole
Shake it 'til you're shaking the floor

Автор Дивaнe (излитащ)
Публикувано27.11.06 15:25

Имаше такъв виц:
"Искам да почина като дядо ми, спейки, а не крещейки като пътниците в автобуса му"

Тема Re: разни хора [re: sofianka]  
Автор (Църна Маца)
Публикувано09.12.06 01:21

Ами... какво ли ще е ако приятелят ти, когото много обичаш когато си на 27, почине от инфаркт?

Ще ти кажа от опит:
Нищо. Просто ставаш безкраен циник.

Този свят е за живите.

Някой ден и ние ще умрем.
Само ще ни събере.

Не тъжи дълго защото наистина не е тъжно. Всичко е едно и всички сме все заедно, и нищо не ни разделя.

Поръчах си слънчев ден и тръгнах към морето...

Тема Re: разни хоранови [re: BИ]  
Автор supremacy (phantom)
Публикувано09.12.06 11:01

razdelq ni - Python 357

dobre kazano, spestqvash i nqkolko kilograma hapcheta

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.