|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
не ви ли дразнят абитуриентите
|
|
Автор |
the_dude_78™ (Trash Talker) |
Публикувано | 24.05.06 11:47 |
|
не мога да ги понасям тея малки пишлемета.
Оня ден една абитуриентска кола щеше да му удари, деба и боклуците, нищо не гледат, и си завива и ако не бех скочил на клаксона и да се разпсувам, сега щеше да съм без кола.
само опасност за движението създават. завиват на червено да не си разкъсат колоната. Висят от колите налево надясно, карат успоредно , за да се снимат.
да не говорим, че вдигат врява до небесата и не мога да се наспя, качили се веднъж на мерцедес от автокъща и требва всеки да ги забележи.
The One You Love To Hate
| |
|
Разбира се, че трябва да ги забележи! И да им се радва!
| |
|
на кво да им се радвам, че щеха да ми потропат колата ли
или че са се напили от обяд?
The One You Love To Hate
| |
|
За първи и последен път морето им е до колене. И в празника им няма фалш и дребни дрязги.
"Приятели, другари, мои братя,
разделяме се , тръгваме на път.
По пътя често има бури, вятър,
но бурите не ще ни рзделят!"
Пеят, плачат и си вярват.
Не помниш ли това?
| |
|
още като бях абитурент ме дразнеха
| |
Тема
|
Re: не ви ли дразнят абитуриентите
[re: kpилe]
|
|
Автор |
the_dude_78™ (Trash Talker) |
Публикувано | 24.05.06 14:43 |
|
абе тогава още немаше чак такива изцепления, всеки си прави ков си знае, и грам не му пука за другите
The One You Love To Hate
| |
|
теб затова ли те дразнят? :) че говорят шумно и не спазват семейните ценности?
| |
|
Дразнят ме и още как. Имах сходен случай оня ден на Орлов мост, само, че пеша бях. Бяха се засилили да не изпуснат зеленото (изпуснаха го и минаха на червено) и една толкова беше провиснала отстрани, чезамалко да се закачи за мен. На няколоко сантиметра се разминахме буквално. Друг случай. Имам съседка даскалица и като дойдоха да си я забират хАбитуриентите, повредиха асансьора. Има табелка колко може да издържи, ама не, требе да се качат 20 човека на веднъж. Аз пък понеже съм на 12 етаж, докато се качвах по стълбите ги благослових няколко пъти.
| |
Тема
|
Re: не ви ли дразнят абитуриентите
[re: the_dude_78™]
|
|
Автор |
troy@ (непокорна) |
Публикувано | 25.05.06 08:17 |
|
Хич не ми пречат - да правят каквото си искат. Кола не карам.
Единственото, което ме притеснява е това висене през прозорците. Все си мисля, че някое дете ще изпадне и ще стане сакатлък точно на този ден.
От друга страна баловете са 1-2 седмици през Май. Тъй, че всичко преминава и заминава.
Ти да не им завиждаш?!
Може да съм зла, ама съм вярна.
| |
|
Хубаво е да се мисли позитивно и да се радваме на усмихнатите физиономии на красиви момичета и момчета...
Момичетата са като принцеси...на повечето момченца костюмите им седят като на закачалка...както и да е...
Шумни са...дразнещи са и безмозъчни...НО са неизбежни...и да ги ругаем и да им се радваме..нищо няма да се промени... :))))
Dead Bodies Everywhere!!!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|