Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:56 08.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Знак на съдбата или чиста случайност?нови  
Автор valina (Валка)
Публикувано27.05.06 15:24

Здравейте! Дълго се чудех в кой форум да пусна тази тема, в крайна сметка реших, че в "Споделено" ще е най-удачно.
Та значи, докато днес разхождах сина си,бутайки количката, минах върху една карта за игра - поп каро. Отминах я, но след 5 метра реших че ще е по-добре, ако се върна и я прибера. Взех я от земята и си я сгънах в една салфетка. Правилно ли съм постъпила, какво мислите за това както си се разхождам и да попадна на поп каро.
Семейна съм, но така се случи с мен, че не съм с голямата си любов. А Тя-Голямата ми Любов, беше точно поп каро...
Ще чакам вашите коментари по темата. Благодаря ви предварително:)

Тема Re: Знак на съдбата или чиста случайност?нови [re: valina]  
Автор npocmak (по действ. слух)
Публикувано27.05.06 16:10

а той дали мисли по същият начин за теб... не мисля
иначе щеше да е още с Вас...
коментарът ми е, че си имаш тръпка и затова си се върнала да вземеш картата
защото ти се иска да се видиш с отново със старата любов
ако се случи така че "случайно" се засечете,
няма да е защото намерената карта е била знак че ще го видиш.
не съществуват случайни неща.
ще се засечете, защото ти го искаш
защото мислите ти и желанията ти струят от теб като сигнал от мощна предавателна антена

Автор *Alexandra* (свободомислещ)
Публикувано28.05.06 01:33

Някои хора биха били доволни от подобен знак- зависи ти самата дали вярваш в такива неща. Ако аз го бях намерила, то бъди сигурна, че щях доста да се зарадвам. И то не за друго, а защото това щеше да ме върне поне за миг към старата ми любов. Знам, че за много хора думата съдба е абстрактно понятие, но.....не за всички....

ЖИВОТА ВИНАГИ НИ ДАВА ОНОВА, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!

Тема Re: Знак на съдбата или чиста случайност?нови [re: *Alexandra*]  
Автор GZCH ()
Публикувано30.05.06 20:06

НЕ Е ВЯРНО.. ЖИВОТА МНОГО 4ЕСТО ДАВА ДА ЕДНИ ПОВЕ4Е ОТ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТ И НА ДРУГИ ПО МАЛКО....

Тема Re: Знак на съдбата или чиста случайност? [re: valina]  
Автор snowdrop (дете на студа)
Публикувано30.05.06 20:29

Човек вижда в обстоятелствата и случките покрай него, това, което иска да вижда.. и всеки различен човек би интерпретирал различно, това, което ти се е случило.

Тоест важното не е, че си срещнала по пътя си тази карта, а това, че си я вдигнала и си си помислила за "Него" и за живота си...
Явно имаш съмнения.

Не може да се живее добре със съмнения. Не може винаги да се питаш какво би било, ако бях с някой друг. Направила си избор, имаш дете.. гледай си семейството и не се замисляй в други посоки.. иначе става лошо.

Тема Re: Знак на съдбата или чиста случайност?нови [re: GZCH]  
Автор Sand° (онзи който не е)
Публикувано30.05.06 20:57

a ти окъде знаеш кой-колко и какво заслужава!
да не си вездесъща като... сещаш се, дане го споменавам напразно

Автор mamabarba (непознат)
Публикувано04.06.06 20:42

Помисли си,наистина ли искаш да си с онази,голямата любов,или тя е голяма,защото не си с него..........
Знам,4е е кофти да имаш раздвоение,но заслужава ли си ....Щом си избрала бащата на детето ти да е то4но този,с когото си сега,зна4и не е слу4айно.......А онзи,голямата любов,той винаги ще си е там.....И само от теб зависи дали ще го видиш пак....А пък защо не - обади му се,пийте едно кафе........и ако след това не си задаваш въпроси ,какво то4но правеше с този мъж,и защо не си с детето си и в прегръдките на съпруга си...е,тогава имаме проблем......

Тема Re: Знак на съдбата или чиста случайност?нови [re: GZCH]  
Автор Kpъr (ентусиаст)
Публикувано04.06.06 21:06

и всеки си казва - "А на мен - нищо"...

лошото (! ;-) е че и на това вярване въобще не може да се разчита - невинаги е нищо...

Автор jojo-mojo ()
Публикувано05.06.06 18:19

Мисля, че на някой запален покерджия, който не се разделя с картите си , от тестето му липсва поп каро.

Автор neverojatna (будна)
Публикувано06.06.06 15:08

нищо на тоя свят не е случайно
стискай попа и ако е рекъл Господ рано или късно ще се съберете
а между временно за да помогнеш на съдбата си и да ускориш процеса иди в гората за гъби

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.