|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Световната Стълба
|
|
Автор |
Well (Летящ Чин :о)) |
Публикувано | 01.08.05 12:13 |
|
80% от населението на Земята е обявено за ''излишно'' :
| |
Тема
|
Re: Световната Стълба
[re: Well]
|
|
Автор |
Mapжeнa () |
Публикувано | 01.08.05 13:05 |
|
Ох, тъкмо мислех, че пускаш продължението на предишната тема и останах разочарована от това, че попадам пак на жълтия сайт. Не мога да разбера как хората правят някакво предварително допускане, като аксиома го приемат и после се юрват да търсят фактите, които потвърждават истинността и, без да си дават сметка, че тези факти следват от аксиомата. Ми да - как няма да са излишни, защото се юрнали да се преместват на лесното и на готовото. Цивилизациите са въпрос на естествен отбор. Може да не ни харесва, но е така. Животното си пази територията, ако е по-силно - успява и да завоюва чужди (Ирак, Афганистан, защо САЩ не нападнат Китай, а? хаха.)
| |
Тема
|
Re: Световната Стълба
[re: Well]
|
|
Автор |
PYTHON (няма) |
Публикувано | 01.08.05 14:21 |
|
имат грешка с 10%
и не е излишно
необходимо е за да могат останалите 20% да си функционират нормално.
| |
|
Пази Боже..Южна Корея или Китай да не решат да нападнат САЩ, че тогава никой няма да остане да допише историята.
| |
|
в Южна Корея е пълно с амрикански бази, което не важи за Северна
Но няма да бъдем педанти нали?
Wir sind duftende Blumen
In Feldern voll Scheisse
| |
|
Да де, Северна Корея по-право исках да кажа.
А при вида атака за която аз говоря, няма да има никво значение и цялата американска армия да е на пъпа на столицата им.
| |
|
хам закво? те и сега САЩ яростно се отбраняват от китайското икономическо чудо.
| |
|
Ами нали знаш, че жълтите ще завладеят света.. ако не с война - с раждане.
| |
|
не, но за разлика от разни помияри - араби, африканци и прочее, ония са се хванали яко за работа, и нема да вземат хляба на "богатия" американец с това, че ще се преселят в страната му, а с това, че ще подбият пазара на компанията, в която той работи и тя ще изпитва трудности... аз самата не съм много наясно освен на военно-политическа мощ на какво отгоре се крепи все още американската икономика при колосалния им бюджетен дефицит.
| |
|
intelectual property
Намираме се в постиндустриалната епоха. Един научен институт може да генерира приходи колкото всички оризови полета на Китай
Wir sind duftende Blumen
In Feldern voll Scheisse
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|