| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     Равносметка 
 | 

|  
| Автор | 
kилиkaндзep (1 такъв зелен) |  
| Публикувано | 12.06.05 08:10 |  
             |  
           | 

В тази слънчева утрин си седях на балкона, пиех кафе и се замислих върху живото си, дали изпитвам удовлетвореност, дали ако имам възможност отново да го изживея бих променил нещо и пр. Вече съм на 30 и осъзнавам, че не съм постигнал нещо, което да ме кара да се чувствам щатстлив. Нямам деца например. Всъщност не знам дали въобще искам да имам. И не е само това. Емоционалните ми преживявания са сведени до рутинни действия, които вече нищо не ми носят. Ами това е - споделих.
  Пишете на К И Р И Л И Ц А !!!

|   |  

| 

|  
           | 

а може би страх от промяна? 

|   |  

| 

|  
           | 

и все пак, би ли променил нещо?

а постигнал ли си нещо, което те кара да се чувстваш нещастен? 

възможно е да е просто фаза.
  ______
 alive! she cried.

|   |  

| 

|  
           | 

Привет на теб и слънчевата утрин там...
 А може би ти липсва любов - не го разбирай в тесния смисъл, имам предвид че на човек му липсва  възможността да получава и да даряра любов дори да е под формата на  приятелска усмивка, споделена радост, болка, безкористна сърдечност.  Сякаш се искаш да получиш няма от кого, искаш да дадеш и пак няма на кого ...липсва ти искрата и жевица!
  Прави всичко с много обич и непреклонна вяра в доброто  - рано или по- късно  ще ти отвърнат със същото!
 А що се отнася за децата - според мен - струва си - нямаш и си на престава колко много  могат да ти дадат, но и ще ти вземат! Даже и за миг не завиждам на тези дето ги нямат!

п.п. Е , като се замисли  - би ли  променил нещо в живота си, ако го изживееш отново?

|   |  

| 

|  
           | 

Да се събудиш с тази мисъл е потискащо...Но пък след всеки дъжд идва и слънце.Може би е дошъл момента когато трябва да промениш нещо за да се почувстваш щастлив и удовлетворен.А какво е това нещо...може само ти би могъл да знаеш.Желая ти успех!И щастие!Което не винаги е в бъдещето.Понякога то е до нас в настоящето...Просто трябва да се огледаме за да го забележим... 

|   |  

| 

|  
           | 

хубаво е, че го осъзнаваш. 

можеш да промениш нещо сега

не си на 80, че да гледаш назад и да си правиш равносметка и да мислиш как би изживял наново. вземи се в ръце, човече - не бива да се превръщаш в машина изпълняваща рутинни действия, това е удобно само на пръв поглед. прави всеки ден по нещо ново, нещо, което никога не си правил или поне през последните години не си  

|   |  

| 

|  
           | 

Звучиш тьжен и примирен.Нещо направено в миналото нямя да те дьржи в сьстояние на щастие за цял живот.Хубавото е,че имаш шанса да промениш ...дните си/не знам как точно да се изразя/...за напред.Ако гледаш в бьдеще време с идеята -Какво би те накарало да се чувстваш радостен,и как да го постигнеш? А,може да се окаже,че не е чак толкова зле? Колкото до децата...сигурна сьм,че ако срещнеш "любовта" нямя да се чудиш...дали.
 ииии ей такива... се говорят най-лесно,но никой не знае как... 

|   |  

| 

|  
           | 

и аз я правя тази равносметка - стана втора година почити всеки ден , но не съм на 30 - де да бях на 30 . и аз няма деца, а искам да имам. обаче нещо с мъжете не мога да се разбера по този въпрос. като са казали пари, бизнес, материални придобивки.    

постигнала съм неща който не съм искала и не ме правят щастлива - дори напротив. 

освен това съм затънала в едно имотно съдебно преживяване - тази година ще му правя 11 години и край няма . 

трябва ми кардинална , главозамайваща промяна обаче все нещо ме спира .... кога ли ще скъсам тънката нишка на търпението.       

не знам дали би променил нещо- питай Сатурн. той каквото е решил си го налага искаш неискаш.

|   |  

| 

|  
           | 

Не е това.

|   |  

| 

|  
           | 

Чак нещастен - едва ли, но определено не щастлив.

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |