|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Време за влюбване
|
|
| Автор |
Feniks ( different) |
| Публикувано | 13.04.05 19:41 |
|
|
Странна е тази стара познайница-Любовта. Обича да изненадва, напомняйки за себе си, точно когато се откажем от нея. Освен това много обича да се маскира и крие, и изведнъж да изкочи пред очите ти , заслепявайки те .
Често приемайки толкова много образи се чудим тя ли е - не е ли. Дали не сме се припознали случайно, само инстински физиономист не може да я обърка с някоя от посестримите и като Симпатията например.
Неуловима е , свободолюбива. Помислиш, че си я стигнал и хванал, а тя изведнъж се изпарява в ръцете ти, оставайки само спомен и тъга, в същото време те обсебва до болка и не търпи съперници около себе си. Велик инквизитор и утешител. Решиш ли да я изгониш преди тя да е решила да те изостави-горко ти. Приемеш ли я като най-скъп гост ще ти се отблагодари с нежност и топлина.
Безстрашна и непобедима-полето на живота е осеяно с нейните жертви, дръзнали да и се опълчат. А тези, кото са имали късмета да се разминат само с леко одраскване от стрелите и -носят раните си за цял живот.
Тръгнеш ли ти да я търсиш-напразно ще се луташ , викайки името и . Много е своенравна.
Да не забравя и щедростта и- дарила е семенце от нейните вълшебни цветя на всеки от нас. Грижливо го е посяла в сърцето на всеки- то е там и чака да го полеят , за да поникне. Дали ще порастне и даде цвят зависи от нас самите.
Не бъдете жестоки и се грижете за него- то ще Ви се отплати с вълшебство, наречено Щастие.
There is happyness, just keep lookingРедактирано от Feniks на 13.04.05 19:56.
| |
|
Тема
|
Re: Време за влюбване
[re: Feniks]
|
|
| Автор |
Aлeдap (happy daemon) |
| Публикувано | 13.04.05 20:15 |
|
|
Като гледам в клуб Любов няма много щастливи.
I've seen what I was - I know what I'll be...
I've seen it all - there is no more to see!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Бeзcъннa (collapse) |
| Публикувано | 13.04.05 23:08 |
|
|
Мен пък ме вълнува как така пък лесно се редят какви ли не поетичности, романтичности, идеалистичности, абе въобще как думите едва ли не е задължително да предадат навън омайност вътрешна богата, а елементарна "тренировка" за словосъбиране е адски бързо постижима, и негарантираща, и олекотена безобразно в очите на някой /на мен?/, не знам какво казах, но това е, не вярвам на драматизночувственоемоционализацииииииии. Току му мине на човек едно такова хубаво за слушане, четене, любуване, някак благодарствено едно чак да ти стане, а някои кафета нагарчат на събуждане.
И п.п. - разбирам оптимизма на посланието, да не се засегнеш. Да поясня за всеки случай.Редактирано от Бeзcъннa на 13.04.05 23:11.
| |
|
|
|
Това се надживява.
Джин с тоник?
... и тревата сам-самичка никне...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Дюk (мрачен) |
| Публикувано | 13.04.05 23:18 |
|
|
Да, наистина, тук в този клуб няма много-много щастливи хора...
Всяко нещо, което не ме убива, ме прави по-силен.
| |
|
|
|
Въпросът е дали това е причина да сме самодоволни :)
Аз съм щастлива, впрочем.
Макар и уморена до смърт.
| |
|
|
|
Аз пък в момента не се чувствам нито самодоволен, нито щастлив и още по-малко уморен, въпреки тъжкия ден, който имах.
Просто нещо последните дни съм доста мрачен, прощавай..:)
Всяко нещо, което не ме убива, ме прави по-силен.
| |
|
|
|
Вече го пия с грейпфрут, един голям моля и благодаря!
Слънчице!
| |
|
|
|
Ох, извинявай, ама професионална деформация
Не трябва да се пие сок от грейпфрут с жълт кантарион (против депресии)... щото там едни ензими...
Кога си лягаш?
| |
|
|
|
Не трябва да ме спрягаш в едно изречение с тая дума депресия! Аз съм в репресия .
А загасих компа и заспах почти преди да стигна леглото.
Добро утро на всички!
Днес е 14-ти, месец четвърти, та и четвъртък, точно четири години откакто съм си регистрирала ника. Зач-ч-ч-чекнах докато го напиша!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|