|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какво би накарало един мъж
|
|
Автор |
Madam Butterfly (дете на свобода) |
Публикувано | 10.04.05 19:15 |
|
да реши да опознае една жена по- отблизо?
Като изключим сексуалното привличане, с какво една жена би възбудила мъжкото любопитство, дотолкова, че да го накара да "рискува" да се сближат пове4е?
Какво търсят мъжете в жените/освен секса/? Как разбира един мъж, че това е жената, която е търсил?
I will survive as long as I know how to love, I know I'm still alive
| |
|
Всеки търси това ,което му липсва. Един търси майка си,друг доброта,трети ум,четвърти ексцентричност...
"Разни хора,разни идеали!"
Всяка жаба да си знае гьола
| |
|
Откривам нещо ново в гласа ти.
Откривам нещо ново в очите ти.
В походката,
в движението на пръстите.
Ново е всяко твое докосване.
Ново е всяко твое отсъствие.
Ново е всяко твое идване.
И всеки ден те откривам отново.
Всеки ден ставаш по-хубава.
Всеки ден те обичам повече -
защото ставаш все по-хубава,
защото те откривам отново.
И в полунощ, когато се разделят ръцете ни,
и в полунощ. когато се преръщат мислите ни -
аз те изучавам внимателно
и тайно се моля в себе си -
за тебе се моля
и за себе си:
- Изменяй се!
- Изменяй се!
Ще престана да те обичам,
щом престана да те откривам.
Стефан Цанев
1963
| |
|
Красиво. Тоест е нещо, което не може да се опише и зависи от потребностите на отделната личност.
А тук в Интернет, като няма как да се видим, какво би накарало някой да пожелае да "рискува".
Сигурна съм, че всеки си създава някаква представа, за останалите. Как ли ще се чувства , ако тя се разминава с очакванията му. Предполагам ще е голям удар.
| |
|
Значи,
сексът е нещо, което мога да получа от всяка жена!
Искам да кажа, ако една жена поиска, може да ми даде секс. Но може ли да ми даде всичко останало?
Може ли в момента да мисли това, което аз, като само проследи погледа ми?
Усеща ли за какво говоря между думите?
А на какво се смее? Би ли се разсмяла само от "линковете" , които и давам???(Тук под линкове имам в предвид реплики apart и посочване с поглед на неща, които ме карат а прихвам.)
Dear Mme,
описвам конкретен пример на питането ти. Това, за което пиша, го откривам в една колежка, към която нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВИ секс-мераци, а просто сме от една порода.
| |
|
ами ако вече се познават поне малко и са свикнали да се шегуват заедно просто ще я пита "какво ли ме привлече в теб", и не виждам защо тя да не му каже ? :)
| |
|
А това, че сте от една порода не те ли предизвиква да погледнеш на нея по
по-различен начин? Не би ли искал да я опознаеш по-отблизо?
| |
|
Значи според теб е чувството за хумор?
| |
|
, ако трябва да отговоря с 2 думи. Да си мислиш, че можеш да превърнеш една виртуална симпатия в реална връзка. Доста наивно.
Но от друга страна - чак пък удар!? И то голям. Хехе .
Може да се случи обаче. Затова номерът е да не се "вглеждаш" прекалено в отсрещния...... Това май го писах някъде преди 2 мин.
| |
|
Нещо понеделнишки трудно влизам в "час"...
Какво значи според теб:да "рискува" да се сближат пове4е?-ако не сексуалното привличане?
Може би това, че тя евентулно би му изплела много хубави терлици ли?
Ми естествено,каквото и да ти говорят/не съм чел другите мнения/,без сексуално привличане,едва ли някой би тръгнал да "рискува",просто е безмислено....
Иначе ако такова несъществува или то според някои не е важно,то със сигурност не би стигнал един човешки живот за да Я откриеш...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|