Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:53 04.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема еднообразиетонови  
Автор Cивия вятъp (прозорец)
Публикувано20.02.05 14:07

или още рутината.

това е нещото, което най много ме убива - ако можех да си го позволя по някакъв начин, бих живял в различен град всяка седмица, а всеки месец в различна страна

а вие колко рутина сте склонни да допуснете в живота си?

Тема еднообразието и рутина като дупки в характера тинови [re: Cивия вятъp]  
Автор rнидa (администратор)
Публикувано20.02.05 14:12

Знаеше си, че си мъртъв отдавна. Обяснения защо избра да си и скучен читателя получава с всяка нова сива тема.

Тема Re: еднообразиетонови [re: Cивия вятъp]  
Автор Kpъr (I'll be back ;-)
Публикувано20.02.05 14:15

ако се мотаеш всеки ден в различен град като прашинка духана от вятъра били бил с нещо различен от някоя прашинка която не носи нищо друго освен своето мимолетно присъствие ? За да се появи различност някъде би трябвало да има кой да остане на определено място и като е само там и никъде другаде да направи така мястото различно...

// просто ти опонирам, нищо не казвам с това

Тема Re: етонови [re: rнидa]  
Публикувано20.02.05 14:21

рутина е начина по който пишеш отговорите към темите ми.

например аз понякога съм любезен, понякога заядлив в отговорите, понякога възпитан, понякога вулгарен. докати ти си все един и същ.

защо това те устройва? а в живота как е? пак ли така отговаряш или не можеш да си позволиш и затова компенсираш тук?

Тема Re: еднообразиетонови [re: Kpъr]  
Публикувано20.02.05 14:24

приемам опонирането ти, но ще те попитам - ако си прашинка, има ли голяма разлика (за света) дали се носиш от вятъра или стоиш на едно място в някой прашасал таван например? мотивиран от това, че стоейки там променяш този прашасал таван по един прекрасно прашен начин?

Автор Kpъr (I'll be back ;-)
Публикувано20.02.05 15:02

на тавана ще си забележим като идея, но не и като личност - всеки може отстрани да види че на този таван има прах, докато носен нанякъде си незабележим, разбирам че е важно ти да виждаш промяна в света около който летиш, вместо да си промяна там където тежиш (колкото една прашинка)...

Тема Re: еднообразиетонови [re: Kpъr]  
Публикувано20.02.05 15:10

ценно ли е за теб да си забележим като прах на стар таван?

семената също са малки и се носят от вятъра, но намерят ли си почва стават големи дървета

Автор ssonia (белЪ)
Публикувано20.02.05 15:23

Всичко е въпрос на възприятие, но не всеки може да си контролира възприятието и оттам идва може би идеята за т.нар рутина, еднообразие, скука и т.н.

Tous les oiseaux du point du jour chantaient l'amour....

Тема Re: еднообразиетонови [re: ssonia]  
Публикувано20.02.05 15:27

искаш да кажеш, че си контролираш възприятието така че ежедневните задължения да ти изглеждат различни? (философски погледнато никога не можеш да минеш 2 пъти през една и съща река, ама това наистина си е доста философски погледнато...)

значи въпросът беше колко рутина си склонна да допуснеш в живота си

Автор ssonia (белЪ)
Публикувано20.02.05 15:40

Не знам с какво се измерва рутината Нямам средството, продава ли се някъде?

Иначе, наистина, ежедневните задължения са досадни, обаче без тях настъпва нещо неописуемо и всъщност няма стимул за нищо. Едно от тях е да си поддържаш външния изглед "като за пред хора" - признавам, понякога загърбвам поддържането, явно така премахвам рутината? де да знам

Tous les oiseaux du point du jour chantaient l'amour....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.