Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:35 14.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема За спорта и....мен!нови  
Автор zvetenze (*cool*)
Публикувано27.05.03 17:50

Тук е мястото и времето да споделя една голяма житейска драма, която ме съпътства.А именно: Хич ама хич не съм спортна личност!
Колко пъти се опитвах да играя баскетбол например.След като с топката удрях един други топки дето не трябва, моите приятели ме изгониха и ми казаха че ще ги оставя без деца!
И това приятели ли са?
Но аз не се отказах!
Отдадох се на тениса на маса.Груба грешка отново.Това топче никога ама никога не ходи там където трябва!И след като успях да замеря кучето на един чичка с малко по-дебел врат окончателно се отказах от играта ,но с намерението да продължа!
Да не говорим колко трупчета от пинг-понг топчета оставих в салона смазани от моите некоординирани движения на горните и долни крайници!
И велосипед се опитах да карам.И интересен начин за слизане намерих-завивах в близката полянка и се сгромолясвах!Пазенето на равновесие е трудна работа особено ако пред тебе върват глухи пенсионери!
И последната ми мания-федербала!
Да си призная първо си беше бадмингтона но след като едно 11-годишно лапе...стигащо до коленцата ми ме разби реших да не се излагам повече.
И навих естествено Жасмин /единствено неразбралата че съм от кръжока "кунки в гъзунки"/за играта федербал.Ама това нашето на игра не прилича а на една дива борба!Кой по бързо ще избяга от перцето-убиец!Да не говорим че ми предлагат да играя тенис...то аз с тая топка първо другите после себе си ще осакатя!Направо идеята е самоубийствена!
Но не е само това...да не казвам колко пъти се е налагало да повдигам Жасмин за да го свалим това перце от дърветата....а колко пъти съм бягала зад кучетата за да им измъкна перцето от устата!И накрая какво изваждам?Олигавено нещо дето освен за заравяне под някое дърво за нищо друго не става...и пак свършвам работата вместо кучетата...поне да им го бях оставила...
Е всяко нещо си има и добра страна.Да знаете колко самоубийци успяхме да спасим!Те като ни видят си казват :"Имало значи и по-зле"...ами да...
И едно кафе пълним с клиантела.Понеже там където играем има едно кафенце в близост и хората идват в часа в който и ние идваме ,сядат и се спукват от смях!Бива бива подигравки ама това на нищо не мяза!
Ами вече майките с бебетата и количките не смеят да минават покрай парка.Да не ви говорим колко перца сме изгубили в бебешки колички...малииии....ужас некъв...и аз да бях и аз бих се изплашила,не всеки ден и не всеки успява да цапардоса някой невинен пенсионер с перце!За това се иска талант!И плащане на редовни членски вноски за кръжока "кунки в гъзунки".
И защо е така?Не мога да си обясня...нещо ми има...направо е отчайващо...ако видите някой в парка да тича...гледащ към небето...с отворена уста /може би начин пак да хване едно перце/ и неориентирани движения- БЯГАЙТЕ!!!

Или както виках едно време:ВАРДАААААААААА!!!!

"Лудостта е егоизъм!Егоизмът е лудост!"

Тема Re: За спорта и....теб!нови [re: zvetenze]  
Автор MaPBuH ()
Публикувано27.05.03 18:32

Не го вярвай. Спортна личност си. За спорта трябва само хъс, желание, мерак, ... наречи го както искаш, сигурен съм че ги имаш щом си опитала толкова неща. Спорта дето някои правят рекорди, не е спорт - това е бизнес. Други го практикуват за да си избиват комплексите . Не им обръщай внимание - спортувай си, и се наслаждавай на спорта
Баскетбола го играя предимно като 21, ама не помня кога беше за последно; тениса на маса е една краста още от ученическите години, че и на корт даже - да знаеш колко топки съм качвал по покривите и съм се катерил да ги вземам... Велосипеда веднъж като се научиш трябва мнооооооого да внимаваш щото е мнооооооого увличащо и може да доведе до ПТП с МПС. Федербала е готин за пикници (и фризбито също ;-) .... хайде да не продължавам със спортовете.
Та така де, тичай си из парка с отворена уста и с поглед към небето

Тема Re: За спорта и....теб!нови [re: MaPBuH]  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано27.05.03 18:52

хех, аз имам две двойки от училище
по физическо - на баскет
и по трудово - на дървообработване
обаче сега се уча да играя билярд...
виж с колелото...все още не съм се споразумяла- и ми казаха, че съм била задръстенячка...
ма ся кво

if i can stop one heart from breaking
i shall not live in vain

Тема прави като мен!нови [re: zvetenze]  
Автор д-p пPOCтьo (Българче)
Публикувано27.05.03 19:31

тренирай "бридж"

"Не можеш да ме обозреш, защото съм необозрим..."
"Еър Форс - Купата е наша!"

Тема Re: прави като мен!нови [re: д-p пPOCтьo]  
Автор pravist (seriozna)
Публикувано27.05.03 19:31

мн смешно, мило

if i can stop one heart from breaking
i shall not live in vain

Тема Re: За спорта и....мен!нови [re: zvetenze]  
Автор lupus (canis lupus)
Публикувано27.05.03 20:21

Run Forest, run ...

Автор злaтokoca ()
Публикувано27.05.03 21:27

Цветенце миличко,открих в твое лице сродна душа влюбена в спорта
Успехите ми са многобройни.Още в ранна училищна възраст забелязаха таланта ми в игрите с топка и ме титуловаха "подвижно препятствие".Нямаше по-достоен за приза докато завърших.
Нямах обаче същия късмет с колоезденето.Спортувах усилено в насрещното движение и винаги бях най-бърза,но не ме взеха в отбора и се разминах с купата.
Сега спортувам на маса (не точно тенис).Постигнала съм вече забележителни резултати и този път ще съм №1!

Автор Well (железният кон)
Публикувано27.05.03 23:42

Хе хе, това с тениса - ми аз всъщност се възбуждам най-много когато някой се опитва да ме убие с топката ! Направо е супер тая игра ! Значи - ако ти си моята заветна убийца на тенис на корд, непраменно трябва да изпитам удоволствието ! :))
Иначе - има логика в това за некоординираните движения - понякога са по-опасни и от най - контролираните атаки ... просто има случаи когато няма начин нарочно някой да постигне онова, което постига един случайник ... мда :)
И кво ще рече "кунки в гъзунки" ? Да не е нещо като "заврени са ми ръцете в дупето, нищо не умея! " - това ми го каза един клиент :))
Абе, клиентелата на кафенето може и други мотиви да е имала ... вие нали не си забравяте дрешките за спортуване ? :)
Едно обаче е вярно - спортния дух и упоритостта правят човека спортист. Така че ... имай упоритост, и ще станеш спортистка ! :)
Между другото - Волейбола е страхотна игра !

*

Тема Re: За спорта и....теб!нови [re: MaPBuH]  
Автор zvetenze (*cool*)
Публикувано28.05.03 10:40

Аз ще тичам...ама ти няма да ме гледаш нали?

Тема Re: прави като мен!нови [re: д-p пPOCтьo]  
Автор zvetenze (*cool*)
Публикувано28.05.03 10:41

Не го знам туй!Ама гол покер може ли?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.