Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:50 13.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Гръм от ясно небенови  
Автор Spoko (нова)
Публикувано16.01.03 15:08

Снощи съпругът ми сподели с мен, че е влюбен в моя приятелка. Всъщност тя е част от нашата компания, в която сме около 10-тина души и които се виждаме почти всеки ден. Не съм много шокирана от неговото признание, защото от известно време сама се досещах за това. Говорихме си много и той ми каза, че продължава да ме обича и иска да сме заедно. Надявал се да преодолее това негово увлечение. Дотук добре, обаче той иска да й кажем, защото според него чувствата му са умишлено провокирани.
Дали да постъпим така, както той иска? По този начин рискуваме да я отблъснем като приятел въобще и изобщо да се променят отношенията в цялата компания. Все по някакъв начин ще се разбере, че между нас тримата има нещо.
Не бих искала да си разваляме приятелството с толкова хора, все пак знаете как се градят такива отношения.
Въобще някой сблъсквал ли се е с подобна ситуация?
Какво да направя?
Не ми останаха сълзи в очите. Сърцето ми ще се пръсне. А на всичкото отгоре и бяхме решили да имаме дете.
Не го мразя, напротив радвам се че го сподели с мен, защото и на него не му е леко. Само мъничко ревнувам.
Не мразя и нея. Тя е една от най-добрите ми приятелки. Най-вероятно дори нищо не подозира
Много Ви моля посъветвайте ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Плачейки ще чакам някой да ми пише

Тема Re: Гръм от ясно небенови [re: Spoko]  
Автор бeзимeннa ()
Публикувано16.01.03 15:26

Успокой се. Нормално е да си разстроена, но реално нищо чак толкова страшно не се е случило. Човек се влюбва цял живот - това е просто факт. И на теб ще ти се случи ако още не ти се е случвало, и то не еднократно докато станеш на 80 години. Въпросът е какво да правиш с тези чувства след като си решила да градиш семейство.
Ако питаш мен, съпругът ти е постъпил незряло - със сигурност ситуацията му тежи, но не ти трябва да си изкупителната жертва - той сам трябва да се справи с проблема. След като е взел решение да няма успоредна връзка, най-добре ще е да прекрати всякакви контакти с въпросната жена, докато му "мине". Щом ти е приятелка - виждай се насаме с нея.
И наистина, не прави трагедия от това - помисли само - можеш да се влюбиш в много хора, но с колко от тях можеш да имаш това, което имаш със съпруга ти, както и той с теб...

Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано16.01.03 15:29

Spoko ти май самата не знаеш какво искаш? Едва ли някой тук ще ти даде съвет за ситуация с толкова много неясни положения. Провокиран ли е мъжът ти или не? Ако е и има наглоста да ти каже това май не е точно човека с когото да имаш деца и тя не е точно приятелката за теб. Ако не е провокиран а си измисля явно нещо между вас куца. Питай го какво му липсва с теб та да си пада по други. Ако не ще да отговори - друм явно не ти трябва такъв.
Може и да ти звучи крайно но аман от хора дето гледат само себе си. Не плачи не си заслужава. Не наказвай себе си заради простотиите на този човек. Просто подходи съм нещата конструктивно - поискай цялата истина и сега. Ако човека вземе да шикалкави прави си изводите колко му е слаб ангела.
Действай момиче С рев и сълзи доникъде няма да стигнеш. Изясни си ситуацията - после ще имаш време да ревеш колкото ти душа иска Успех

Истината не е някъде там...

Автор Mъф Пoтъp (лошо момче)
Публикувано16.01.03 15:31

Приятелката ти е флиртаджиика с шавливи очички? Оплела е твоя човек? Той е хлътнал? Споко. Това е само влюбване. Изпитание за любовта. Помогни му да го преодолее и се дръж достойно. Ти си му добър приятел и той намира сили да споделя с теб. Това е повече. И по-трайно. Пак споко. Дръж се сполучливо.

Тема Re: Гръм от ясно небе [re: lnfinity]  
Автор бeзимeннa ()
Публикувано16.01.03 15:37

Стига бе, Инфинити - "провокиран" Я ме провокирай да се влюбя в теб, да видим Всеки сам си отговаря за чувствата - няма ала-бала. Очевидно пичът се чуди как да се отърве от отговорност - мадамата го "провокира", жена му реве и се чуди какво да прави...вместо него. Един ритник отзад за такъв и да се оправя сам - вярно е слабак.
И не я съветвай да си разваля семейството за глупости - ако някой ти каже че за 10 -15 години семеен живот не си е паднал по никой страничен - той просто лъже. Друг е въпроса дали би кръшнал или не.

Тема Re: Гръм от ясно небенови [re: бeзимeннa]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано16.01.03 15:43

Безименна ситуацията е неизяснена. Да се предприемат радикални действия без да се знае кое е истина и кое измислица е глупаво и рисковано. Затова я посъветвах да пита и да изяснява. А какво семейство да разваля? Ако мъжът и започне редовно да и сервира че е влюбен в тая или оная или да си въобразява такива неща то няма да е семейство а камера за мъчения Е сега ако въпросната госпожа обича да се самоизмъчва и да страда това е отделна работа. Всеки сам си решава как да се гърчи
Пък да се влюбиш в мен и господ не може да те накара. Така че споко За добрите хора спокойствие а на лошите - шут в гъза

Истината не е някъде там...

Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано16.01.03 15:51

направете си тройка бе..

Пътят за ада винаги е постлан с добри намерения

Тема Re: ама,нови [re: бeзимeннa]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано16.01.03 15:53

много си консервативна!

Тема ма малееее какъв си ми строг начинови [re: lnfinity]  
Автор Orлeдaлнa (непознат)
Публикувано16.01.03 15:54

Замяза ми на една Алисън: и тя една такава брадворазмахваща и шутораздаваща...

Тема Re: ма малееее какъв си ми строг начинови [re: Orлeдaлнa]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано16.01.03 16:03

широка душа , раздава

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.