Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:22 14.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема много съм объркана - помогнете ми!!!нови  
Автор edna jena (непознат )
Публикувано09.01.03 00:46

Имам дългогодишна връзка с мъж, който много ме обича.Много добре се разбираме и нямам никакви проблеми с него.Преди около половин година се наложи да се разделим за един месец. Заминах за друг град по лични причини.Там съдбата ме срещна с друг мъж, ще го нарека М. ,в когото безумно се влюбих.Тъй като споделяхме обща квартира - с различни стаи разбира се - станахме приятели.Бяхме непрекъснато заедно две седмици.Говорех с него за всичко друго само не и за любовта, която изпитвах.Не можах да разбера дали той чувства нещо към мен.След като се прибрах в къщи бях съкрушена от мъка.Човекът, с когото живея нищо не разбра.Всичко продължи по старому.Но понякога с М. си говорим по телефона - по работа и не само. Той - М. знае , че живея с друг мъж и затова контактуваме почти скрито.На всичкото отгоре неговите родители го натискат да се жени. За последните седем месеца сме се виждали само два пъти. Чувствам се на седмото небе когато съм с него, но се срамувам да му призная чувствата си .Страхувам се от евентуален отказ.Възможно ли е да идва на срещите само от приятелски чувства и да не изпитва нищо към мен? В повечето случаи аз съм го търсила, но по природа и той е много срамежлив. А и обстоятелсвата ни затрудняват.Да му призная ли чувствата си ? Нашата връзка няма бъдеще - много неща стоят по между ни, но аз не мога да спра да го обичам! Всичко което искам е да съм с него - няма значение за колко време.Много ме измъчва мисълта , че лъжа човека с когото живея, макар че все още не съм му изневерила.Дайте ми съвет как да постъпя за в бъдеще.

Тема амъ каСтрирай Си клитОръ.........нови [re: edna jena]  
Автор Evil Brother (прОстакъ)
Публикувано09.01.03 00:55

... ебати как да пОстъпиш... ами катъ шъ Си курВа каквО му ГО миСлиш брЯ?

... а пОсле ме обвиняВатъ,че с жените катъ с живОтни съм се отнасял

карам жълта ТАТРА и хич нищО не ме ебее

Тема Изглежда съдбата вече е решила... [re: edna jena]  
Автор corslet (непознат )
Публикувано09.01.03 04:12

Не мисля, че някой друг трябва да ти казва какво да правиш с живота си. Разбирам объркването ти, но не забравяй, че нищо лошо не си сторила! Повече от това не миля че можеш да нараниш човека, с когото живееш. То каквото е станало, вече не можеш го върна или спря. Пък и не забравяй, че веднъж се живее...

За това последното съм сигурен, че и КаРак04ев ще се съгласи. Това е колегата, дето си е постнал мнението преди мен. Не обърнах внимание с какъв точно ник е влязъл този път. Както и да е, не го вземай много насериозно. А е забавен иначе...

Тема Ех, любимата ми ситуация!нови [re: edna jena]  
Автор lady L. (feliz)
Публикувано09.01.03 10:35

А именно "обичам ги и двамата"...
Знаеш, че това са пълни глупости. Не знам защо се опитваш да заблудиш себе си, че ти пречат обстоятелствата. Това е тъпо извинение за слаби създания без воля. "Обстоятелствата" могат да ти пречат, когато носиш отговорност и за някой друг, освен за себе си. Което за теб е невалидно. Извинявай, ако съм рязка, но не ти ли е ясно, че М. се е появил в живота ти просто, за да ти покаже, че дългогодишната ти връзка е изчерпана? Ако не беше така, мислиш ли, че щеше да погледнеш друг, да не говорим за чувства? И смяташ ли, че мъжът, с когото живееш, има отношение към теб, след като дори не забелязва, че става нещо...
Защо не се запиташ какво всъщност искаш... И дали пък утре няма да поискаш друго... Казвам ти го с най-добро чувство. И на мен ми е минало през главата.

Тема Re: много съм объркана - помогнете ми!!!нови [re: edna jena]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано09.01.03 10:48

абе изневери му поне да знаеш що се мъчиш

Пътят за ада винаги е постлан с добри намерения

Тема Илинови [re: MG42]  
Автор lady L. (feliz)
Публикувано09.01.03 10:50

ще я е яд, ако не си е струвало... Знае ли човек...

Тема Re: Илинови [re: lady L.]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано09.01.03 10:57

за проба не бият

Тема Re: Илинови [re: MG42]  
Автор cлънчицe (сияйно)
Публикувано09.01.03 11:06

бият, бият...

Здравей! Радвам се да те видя...

Тема Re: много съм объркана - помогнете ми!!!нови [re: edna jena]  
Автор Satory (Protector)
Публикувано09.01.03 11:11

Ami imash dva varianta spored men:
1) Da govorish i s dvamata, purvo s M., za da znaesh dali ima sustite zelania kato teb, posle sus segashnia ti partnior. Nezavisimo ot prepiadstviata, koito sus sigurnost ste posledvat, ako si tvurdo reshena sled tezi razgovori kakvo iskash - mozesh da go postignesh.
2) Da zapazish segashnata si vruzka, kato ne mu kazesh na choveka nishto. Ste ti kostva mnogo usilia, mnogo nervi... No ako niakoi ti kaze che voliata ne moze da nadelee nad chuvstvata - izsmei mu se ot moe ime. Zastoto tva sa pulni gluposti, tipichni za slaboharakternite hora. A za vlubvaneto - to minava, makar i bavno s vremeto. Lichen opit

No nai vaznoto e da reshish kakvo iskash i tvurdo da go otstoiavash!

Тема Re: Илинови [re: cлънчицe]  
Автор MG42 (специалистъ)
Публикувано09.01.03 11:11

мене не са ма били/тихо!/

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.