|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Отново jj - пише план за бан в лични б.
|
|
Автор |
etrus (непознат
) |
Публикувано | 11.10.02 19:00 |
|
Първо искам да кажа няколко думи. Според моето скромно мнение Споделено повече няма да може да съществува. Не сме замисляли клуб, който да е до такава степен зависим от софтуерни дупки. Мисля, че всякакви опити нещо да се поправи ще отидат на кино.
-4еНе е извън съвета.
-Идеята за приемане на нови хора съм подкрепял и преди.
-Според мен на Чавдаров му е писнало. Определено не му се занимава - има прекалено много пропуски в ДИР-а, които се откриват само в Споделено. Според мен в скоро време ще дойде предела и ще стане както с мен - "Хакера или модератора? Модератора, щото е по-лесно."
-Аз смятам, че нещата с пощата може да си останат така, както са си били.
-В момента, в който почнем да се виждаме един друг като издънки, по-добре да захвърлим всичко.
-Според мен елия, Белия вятър, Никнейм, уф са си за бан до дупка.
-Скандалите вече не могат да се изчистят. Има досатъчно хора, които винаги могат да поддържат огъня.
-С Алисън коментирам някои неща, с Лусид - ако имах възможността.
-Мисля, че не бъркаш, въпреки, че не знам какво точно имам предвид.
-Естествено, че няма смисъл да се забавя действието заради обсъждане. Но това става постоянно.
Поздрави и прегръдки на всички. Съжалявам, но аз ... просто така чувствам нещата :(.
jj - ето докъде може да стигне хорската глупост. Четете, драги усери обикновени.
Tova si spoedelia suveta v lichni belejki - jj zasrami se! Ne te li e sram dvulicnik nagul.
Редактирано от etrus на 11.10.02 19:14.
| |
|
да изляза от тоя клуб и то пак станало интересно
Мен ли щял да банва тоя, бре.. Кефи ме, миличкото. Джейка, мило, целувчици!
А, ей това ме кефи най-много:
"В момента, в който почнем да се виждаме един друг като издънки, по-добре да захвърлим всичко. "
Понеже джейката е най-голямата издънка, дава много ценни акъли в тоя аспект. Жалко, че доста 30-40 годишни дами в тоя клуб, си разиграват майчинските инстинкти покрай него, вместо да го видят що за стока е. И то горкото се мисли, че като прави само мръсотии е много велико.
Баси и боклука е тоя! Не му писна от интриги толкова време. То не беше плюене по мен, не беше по уф, не беше по Ариела, не беше по Леос, не знам още колко души. Не съм му следил всичките гнусотии. Ама е баси и отвратителното и гнусно животно.
п.с. Отде го изкопа тва? Да не е съчиненийце. 
| |
Тема
|
Re: Отново jj - пише план за бан в лични б.
[re: etrus]
|
|
Автор |
jj (възприемчив) |
Публикувано | 11.10.02 19:28 |
|
От кое да ме е срам?
Елементарно, Уотсън!
| |
Тема
|
[re: eлия]
|
|
Автор |
jj (възприемчив) |
Публикувано | 11.10.02 19:51 |
|
Пращах ти драйвер за саундкарта с цел препълване на пощата.
Ако си ги пазиш - може да ти е от полза - последна версия за C-Media.
Елементарно, Уотсън!
| |
Тема
|
[re: eлия]
|
|
Автор |
jj (възприемчив) |
Публикувано | 11.10.02 19:55 |
|
Действат. В момента имам висящ бан, който трябва да се рови админ да го маха, който е отрязал достъпа на 2-ма души, пишещи през един комп, от 4 месеца. Представи си - и от това не ме е срам, даже ми беше интересно. (след като собственоръчно написах на единия от тези двамата подробно, с линкове, как да мине през прокси).
Причина за бан е всяка, превръщаща клуба в кенеф целенасочено.
Елементарно, Уотсън!
| |
Тема
|
хахахахахахахахаха
[re: jj]
|
|
Автор |
Nickname (God) |
Публикувано | 11.10.02 19:57 |
|
ти сериозно ли правиш такива дивотии 
Уф, колко мъка има на този свят, Божееееееееееееееееееййййй 
| |
Тема
|
Не че ми е работа да питам, но
|
|
Автор |
TePe3a (и Сабина) |
Публикувано | 11.10.02 20:07 |
|
ми е интересно jj...ти си на 21 г. нали?
Чудя се просто, защо прекарваш толкова време в такива занимания.
Няма ли купони, клубове, спорт?
Пак се извинявам, ако въпросът е твърде личен.
Нямам сигнатура.
| |
Тема
|
Re: хахахахахахахахаха
[re: Nickname]
|
|
Автор |
jj (възприемчив) |
Публикувано | 11.10.02 20:06 |
|
Да, но, сигурно трябваше да изтрия клуб Ева и Ева или Аеробика и фитнес. Или да се ухиля на някой хакер... по мазно, че да ми се навие...
Ха-ха-ха.
Елементарно, Уотсън!
| |
Тема
|
Смешни страшки, страшни смешки
|
|
Автор |
yф () |
Публикувано | 11.10.02 20:09 |
|
Да започнем отзад напред, Джей. Причина за бан е всяка, която превръща в кенеф клуба целенасочено, казваш.
А сега ми обясни на кого ще кажеш да ми сложиш бан и дали този някой ще те послуша, в качеството на какво ти ще му дадеш този съвет? Какъв си? Отговор: Никой.
Освен това се налага да докажеш, че някои от горепосочените са превръщали в кенеф клуба, а това доказателство поне за мен едва ли ще намериш. Веднага мога да ти извадя поне 30 контри с цитати на членове на вашия съвет, вклъчително и твои. Това, което предимно съм пускала в клуба, юначе младо, е копи и пейст поезия или проза от автори, които далеч надхвърлят нищожните пространства на този клуб.
А би ли ми обяснил как да тълкувам ето това изречение от личната ти бележка:
"Мисля, че не бъркаш, въпреки, че не знам какво точно имам предвид."
Това е абсолютно безсмислица. Ти признаваш, че не знаеш какво имаш предвид? Така ли?
Acropolis adieu
| |
Тема
|
ахам, смешни
|
|
Автор |
Nickname (God) |
Публикувано | 11.10.02 20:25 |
|
работи говориш - смеят ти се хората. Ако си имал причина да го направиш, да си го направил. Ако случайно не можеш да разбереш разликата да ти я обясня по като за прости хора. Аз каквото и да съм правил, никога не съм праил нещо лично срещу някой. Триенето на клуб си е триене на група идиоти. А това, че ти показваш личната си омраза и безсилие, и ОГРОМНА тъпота, плюейки не един и двама в продължение на толкова месеци, говори повече от достатъчно за мерзката ти личност. Блазе ти, че си вярваш на това, което правиш. Дано поне да спиш спокойно. Аз, една десета от гнусотиите, които си направил, да направя, честно ти казвам сън, нямаше да ме хваща.
И само не ми задавай тъпия ти олигофренски въпрос "какво съм направил", щото всички го знаят. Само аз лично се сещам, ей така набързо, за повече от десет човека, които пишат тук и познавам наживо. Всички те виждат какво правиш. Това че какичките от съвета и няколко извън него не те пляскат през ръчичките, не би трябвало да ти дава особено голямо самочувствие. Ма то кво ли ти се чудя. Глупакът лесно си подхранва манийките за величие.
4 месеца беше в центъра на вниманието на всички. Преследваха те хакери, сиви кардинали, луди, обратни, не знам си кви още. Не ти ли писна, бе! Не остана човек в Дира, който да не е разбрал колко струваш. Една шепа хора в двата клуба, вкоито пишеш те подкрепят, заради това, че си им станал близък с течение на времето и не обръщат внимание на мизериите ти. То всъщност в единия клуб просто не ги знаят вероятно. Оххх, голяма си откачалка, ей. Дано се оправиш някой ден. Ама дано не е покрай мен.  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|