|
Тема
|
А бе, Хора!
|
|
Автор |
aleyan (Мълчаливец) |
Публикувано | 30.09.02 22:05 |
|
Не ви ли писна вече? Мине се, не мине някой и друг спокоен месец и айде пак старата лакърдия! Разните му "революционери" явно нещо все ги ръчка, скучно ли им е, що ли? Ама трябва ли тук да си правят веселото?
На мен лично ми омръзна да попадам все на постинги от рода на "ама ти защо каза нещо си на някой си?" и отговори "Ами 'щото то така си беше!"
Не разбирам 'що трябва да се 'дига гюрултия. И каква риба се лови в размътената вода.
На който не му изнася - на палатка! Свят широк, има и други места!
И аз да изокам някой ден.
За да чуеш трябва да мълчиш!Редактирано от aleyan на 30.09.02 22:06.
| |
Тема
|
Re: А бе, Хора!
[re: aleyan]
|
|
Автор |
aleyan (Мълчаливец) |
Публикувано | 30.09.02 22:09 |
|
Не ме разбирайте погрешно. Гледам да не вземам страна. Но обичам поне малко от малко спокойствие. От време на време.
За да чуеш трябва да мълчиш!
| |
|
Добра вечер! Радвам ти се! Ще отмине, спокойно. Някъде подпочнаха да викат "наздраве"...
- - - -
Накрая всичко е ок. Ако не е, значи това не е краят.
| |
|
Е, те т'ва е приказка вече!
Сериозни теми трябват! - къде, кога и какво да се пие. И качеството на махмурлука на другия ден*. 'Щото иначе се получава интелектуален запек.
----
*Справка - devel
| |
|
Днес мога да услужа само с червени чушки - печени, бланширани, мариновани, цели, нарязани, белени, небелени, гледам в черрррвено!:-)) Няма да популяризирам основния ти текст като напълня темата с усмивки. Просто да кажа Здравей и спрях.
- - - -
Накрая всичко е ок. Ако не е, значи това не е краят.
| |
|
И чушки всякакви ручам за мезе!
Здравей и от мен! И лека нощ!
| |
|
|
|
|