|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Обичам те Уф!
|
|
Автор |
devel (ммьмхм) |
Публикувано | 27.09.02 10:19 |
|
Споделих!
| |
Тема
|
Re: Обичам те Уф!
[re: devel]
|
|
Автор |
PYTHON (сянка) |
Публикувано | 27.09.02 10:25 |
|
ти си по извратен и от мен бе
| |
|
ако искаш да спретнеме
една срещичка с мацката?
It's Showtime
| |
|
Аз съм я виждал вече на живо - не струва... Аз духовно я Обичам БЕ!- не сиксуалну!
Споделих!
| |
|
az puk bih se vidql s neq,ne sum tolkova pretenciozen kato vas i ne mi puka kak izglejda:PP
| |
Тема
|
ООО не е само до външноста....
[re: stranger]
|
|
Автор |
devel (ммьмхм) |
Публикувано | 27.09.02 11:15 |
|
Всъщност е приятна на вид, но при пряк контакт може да ти накъса нервите на съвсем малки парченца и после да заподскача доволна върху тях!!! Аз предлагам да създадем фенклуб на Уф! Но да съм и фен от разстояние!
| |
Тема
|
Re: Какво
[re: devel]
|
|
Автор |
KAЛИ (жена) |
Публикувано | 27.09.02 11:17 |
|
или колко не струва, бе, а?
То всеки що-годе минал тежкия период на пубертета мъж знае, че има неща, които не струват, ама си заслужават, жените са сред тях, щото да им изплатиш със струванки качествата излиза бая трудничко и малко хора го могат, затова и не го взимат за критерий. Защото остойностяването не е по възможностите на всеки.
Ей, много ме радват пишльовци, дето се правят на майстори, тук, в нета, да знаеш.
Без мене!!!
| |
Тема
|
Re: А... не!
[re: stranger]
|
|
Автор |
yф () |
Публикувано | 27.09.02 11:17 |
|
Това е, защото не знаеш какъв съм змей)
Acropolis adieu
| |
Тема
|
Re: А... не!
[re: yф]
|
|
Автор |
stranger (buntar) |
Публикувано | 27.09.02 11:21 |
|
vqrno,4e sum nov tuk i izob6to ne te poznavam,oba4e ako naistina si takava,zna4i nqkoi te e napravil takava i az mislq,4e vsi4ko e popravimo
| |
Тема
|
Най-....
[re: KAЛИ]
|
|
Автор |
devel (ммьмхм) |
Публикувано | 27.09.02 11:22 |
|
НаЙ- големият и единствен грях на света е да се вземаш на сериозно!!! Не го прекалявай... Усмихни се, бръкни си в носа и направи малко симпатично топченце:)....
Споделих!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|