|
Тема
|
Прощално
|
|
Автор |
OPY (...ядосан и зъл) |
Публикувано | 25.09.02 16:59 |
|
След умишлено дълга пауза, отново навестих "любимия си клуб", с надеждата че е преболедувал повечето от детските си болести. Сега без да ви натрапвам мнението си и без да ви го налагам просто ...на изпроводяк искам да ви го СПОДЕЛЯ.
Не съм в течение на нещата от последните месец-два, но как изглеждат нещата в момента.
- Все същите "модераторски" вълнения......бла-бла безсмислении коментари на действията им или съответно бездействията !
-Много повърхностни и .....дълги теми в стил ЧАТ......тия хора не знаят ли за ....Лафчето примерно ???
- Много дълбоки теми........обаче захванати не с нещо друго............а с едно изречение и....познат сценарий (не ми се сърди Велъ)......на фона на всичко друго направо "интересни"
- Любимите мистериозно-интелектуалско-грандомански-неразбираеми оплаквания и брътвежи на майонезената експертка !
-...............................................няма смисъл да продължавам струва ми се ....
Какво според мен пречи на този клуб. С болка на сърцето......наистина , се налага да призная, че той не би могъл да се промени . Поради липсата на тематична определеност на съдържанието си. Въпреки че би трябвало това да е мястото ....за "СПОДЕЛЯНЕ".......на какво ли не ...разбира се. Все пак то не е мястото (според мен" където се споделя КОЕ ЛИ НЕ !!!
За тези които ме разбраха...........О.К..За тези които не ме разбраха......нека пуснат нова тема....."Колко си Тъп"........"Изтрийте го"...........или ...."Много обичам да пуша в кенефа".....това няма да промени общата интонационна среда......никак.
Благодаря за вниманието 16.54 ч
| |
|
драги и аз съм тъжна, но не само тук е така за съжаление :)
къде тръгна, я стой .. като потъва кораба и всички мишки да скачат ..а, НЕ!

| |
Тема
|
Re: Прощално
[re: OPY]
|
|
Автор |
Kpъr (interactive) |
Публикувано | 25.09.02 17:12 |
|
тематичност ли??
ще защо да трябва да има, щом няма ??
е, другото е да се питаш, що нещо като го има, що да не изчезне...
все същото...
| |
Тема
|
ще се върнеш...
|
|
Автор |
Янa (момиче) |
Публикувано | 25.09.02 17:16 |
|
Дали ще сме преболедували? - не знам... Това ли е най-важното?
... that nothing can go wrong... when you're in love, what can go wrong...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Well (железният кон) |
Публикувано | 25.09.02 19:40 |
|
Търпението на много хора свършва.
Мога само едно да кажа. Съжалявам.
Може би ще се засечем другаде.
Впрочем, нямам намерение повече да тровя клубната атмосфера с идиотизмите си. Това за интересуващите се, нямам предвид теб. И на мен ми свърши търпението.
Наистина тук става нетърпима детска забавачница. Смисъл няма. Няма ме и мен. Гледайте да не се осмисли нещо, че току-взема че се върна ...
Не беше лошо, каквото преживяхме. Спомена поне ми остана.
До следващия път, Опи! :-) И ...... умната с точките ....... ;-)))
*
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Oтнeceн (настоящ) |
Публикувано | 25.09.02 19:47 |
|
Здрасти, ОРY, не се скофтвай, моля ти се!
Има спасение, то е някъде тук. Улучил си точно два пикови за проблемите моменти. За мое учудване напоследък нещата много се пооправиха с малки изключения.
Стискам лапа, призовавам те за 937648-ти път да пием бира и ... абе не е като да няма динамика. Лош късмет :))
| |
Тема
|
Закон на Опс! (следствие от Мърфи)
|
|
Автор |
BИ (Църна Маца) |
Публикувано | 25.09.02 20:36 |
|
ОПсИ, мило, ти пък все като влезеш, улучваш да видиш хората по бели гащи! Това е така, защото не идваш редовно. Ако идваше, щеше да видиш и добрите клубни периоди, а не само месечните цикли
ОПИиииии! Обичам те, бе!

...contigo yo quisiera caminos infinitos recorrer...
| |
|
|
|
|