|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Смешен ден
|
|
Автор |
zvetenze (nejno i uhaino) |
Публикувано | 19.06.02 19:37 |
|
Днес имах един час свободен и заедно с няколко мои съученички отидохме на кафе.Всичко почна добре...Закачки шеги....Разправяхме се как на пръв поглед благовъзпитани господа са ни хващали за заднците в автобуса.С възмущение но и доста смях си разказвахме как са реагирали когато сме ги пляскали през ръцете или пък направо разкрещявали.Весели истории като например как един се изръси "оранджево" или пък "розаво".И както се смях и разкзвах една случка точно до мен се чу една сочна оригня!Първата ми реакция беше да закрия с ръце лицето си от срам.Незнам защо така реагирах-нали не го бях направила аз?Но едновременно с това ми стана смешно като погледнах въпросната ми съученичка.Наконтена мадама с сребърни гривни и пръстени....просто да не повярваш и на невинната усмивчица която ми отправи.В този момент една друга моя съученичка каза:"Ма Анелия май се притесни!"И това прозвуча така все едно аз съм направила нещо нередно а не тя.Единствената мисъл която ми хрумна в този момент беше "Бах маа му!"И така ми напуши на смях че едвам сдържайки казах "А!Глупости!Просто ми стана смешно!".И се надявах да се приключи с това!Но не би-прозвучаха още няколко пъти гореспоменатите звуци и така силно отекваха във заведението...че просто незнам как другите хора не се обърнаха от любопитство!Първо се възмотих...но честно казано после така здравата се смях и всеки път една и съща мисъл ми минаваше през глават "Бах маа му!"Та...смешен ден!
Да пием приятели за доброто възпитание!Да се почерпим и за моята старомодна култура благодарение на която няма в този момент да се оригна звучно!Приятен апетит.,..и добро настроение!
"Искaм сaмо еднa съдбa-дa нaмирaм крaсотa!"
| |
Тема
|
Re: Смешен ден
[re: zvetenze]
|
|
Автор |
Well (железният кон) |
Публикувано | 19.06.02 20:40 |
|
Ъм тъйто ... бива да се оригнеш в заведение, но пък и грешки в темите ти тук - Е, тва вече е прекалено ! Мама каза да не играйя с теби повечи ! :))))
* убий глупака с мълчание
| |
Тема
|
Re: Смешен ден
[re: Well]
|
|
Автор |
willy_s (wallflower) |
Публикувано | 19.06.02 21:45 |
|
m'chi, well, tya ne sy ie urignala tya, brya!
;P
| |
|
кви са тия твой съученички
ебаси
Open Your Eyes and Turn Off Your Mind
| |
Тема
|
Re: Еби му майката
[re: Satriani]
|
|
Автор |
Kpъr (Seeya!) |
Публикувано | 19.06.02 23:34 |
|
е, не са само те.
днес в университета (по скоро в бирария до него) ми се случи нещо подобно... но нали не бяха на същата маса, та...
| |
Тема
|
[re: Kpъr]
|
|
Автор |
Satriani (agressor) |
Публикувано | 20.06.02 00:02 |
|
мак ли мадами бяха?!
ебаси майката
ебаси мъжките момичета
бляк
Open Your Eyes and Turn Off Your Mind
| |
Тема
|
[re: Kpъr]
|
|
Автор |
BИ (Черна котка) |
Публикувано | 20.06.02 00:07 |
|
Бъркаш значи университета с близката бирария... Че то си е едно и също, кво сега...
Don’t try to change the world, just change the subject.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BИ (Черна котка) |
Публикувано | 20.06.02 00:09 |
|
Е сега такива се раждат... Всяко нещо с времето си... Едно време мъжете се оригваха.... мдам...
Don’t try to change the world, just change the subject.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kpъr (половината) |
Публикувано | 20.06.02 00:14 |
|
e, разбира се :))
_
To err is human, but to really foul things up you need a computer. ~Paul Ehrlich~
| |
Тема
|
[re: BИ]
|
|
Автор |
Kpъr (половината) |
Публикувано | 20.06.02 00:16 |
|
даа, ще стана и аз човек...
_
To err is human, but to really foul things up you need a computer. ~Paul Ehrlich~
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|