|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
по идея на Калински (в смисъл нея я бийте).
Зададох си днес въпроса, и питам пак:
Какво ви вдъхновява?
Аз май си нямам постоянно вдъхновение. Ето днес например ми мирише на жасмин (Калински, не като с кайсийките) и ми е едно такова странно...
М?
Мислете за мен като за огън.Редактирано от Koпpинa_И_Xлopoфopм на 21.03.02 11:36.
| |
|
колежката ми пийва плодов чай кайсийки и всичко тук е... А бе, честита пролет, бре, хорааааа, от мислене ще пропусна пролетта, днес била дошла астрономически!
| |
|
А аз други кайсийки визирах... едни такива по-вдъхновяващи
Обаче при тях димът от въглена смотва нещата, трябва да се прави на отворено или в голямо помещение, тогава ще е върхът! Ше го изпробвам, как?! Айде, само да ми дойдат тия по-топли дни! А пролетта... утре е по принцип, но астрономически се мени. И тая година пролетта дошла сега.
| |
|
честита пролет!
Писала си ме КаНински! Че те подкаНих, подканих те, ама съм Калински! Поправи го, че ше вземат да набият невинен човек!
| |
|
Ей сега ще поправя
Елементите, щриховете, загатнатите неща а не завършенета цялост от която са.
Чаша зелен чай и почти изпушена цигара на фона на Louis Amstrong
| |
|
Да, чаша зелен чай...
Защо хората не го разбират? Зеления чай, имам предвид.
Моят днес е жасминов.
Да не харесваш чай? За мен това е мания! Самото приготвяне и пиенето после. Мисля че не случайно японците за го превърнали в ритуал.
Жазминовия е просто вълшебен но за съжаление не се намира лесно а не съм обикаляла по специализираните магазини да търся но ще го направя днес или утре обезателно
Да добява само - пиенето на чай за повечто хора май е просто навик и нищо повече. Затова и не могат да му се насладят.Редактирано от Mandalay на 21.03.02 12:22.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|