|
Тема
|
Dial-up vrazka m/u dva komputara -molia za pomosht
|
|
Автор | karmakkedon_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.01.01 14:05 |
|
Ot dva meseca se opitvam da svarja dva kompa chrez dial-up,no vse neshto kuca.Znachi s podrachni sredstva iskam da go napravia,a tova sa Client for microsoft networks,File and printer sharing,protokola e NetBEUI,sarvara e Windows for workgroups,v Control panel->Networks nastroikite sa za Client for Micr. Quick Logon,na Dial-up adapter->Bindings ima chavki na NetBEUI i TCP/IP,na Advanced sa po podrazbirane Enable Point to Point IP->Yes i Enable IPX header compression->Yes. V NetBEUI->Bindings ima chavki na Client for Microsoft Networks i File And Printer Sharing. V NetBEUI->Advanced ima chavka na Set This Protokol to be Default. V TCP/IP->Properties->Bindings niama chavki na Client for Microsoft.. i File And Printer Sharing.. Do Sega edin pat samo sam uspial da se svarja sas sarvara,no ne uspiah da mapna niakoia papka ili ustroistvo,no chrez Start->Find->Computer uspiah da nameria otdalecheniat komp i daje kato kliknah v/u nego se otvori prozorec s papkite koito se share-vat,no do tuk,kogato se opitvah da ovoria niakoia papka vrazkata se razpadna i sled tova mnogo pati zwaniah no vse me otkacha i mi dava niakakva greshka.
Moga li sled tozi opit da tvardia,che po niakakav nachin sam uspial da nastroia vrazkata m/u tiah i che vsichko drugo se dalji na analogovata vrazka/i dvata telefona sa analogovi/ sashto i ediniat modem e softueren,a tozi na taka narecheniat sarvar e 33,6kbs vanshen Acorp ,ili niakoia nastroika mi se gubi i za tova vsichko e tolkova nestabilno. Molia,ako niakoi znae kakva e tocno prichinata za tova da pishe.Predvaritelno Blagodaria.
| |
Тема
|
Re: Dial-up vrazka m/u dva komputara -molia za pomosht
[re: karmakkedon_anon]
|
|
Автор |
dis (непознат
) |
Публикувано | 02.02.01 02:12 |
|
Обяви единия комп. за host. Има по-лесни начини за такава връзка.
| |
Тема
|
Bi li mi kazal kak?
[re: dis]
|
|
Автор | karmakkedon (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.02.01 17:30 |
|
Ne sledva li ot tova che na edinia komp sled kato e pusnat dial-up server,toi da e host,inache ne znam kak da ukaja koi e host
10x
| |
Тема
|
Re: Bi li mi kazal kak?
[re: karmakkedon]
|
|
Автор |
oly (непознат
) |
Публикувано | 05.02.01 10:53 |
|
Host se ukazwa na komp-a ot kojto zwynish w ControlPanels/Network/TCP/IP- Properties - DNS server HOST
-Oly-
| |
Тема
|
[re: karmakkedon_anon]
|
|
Автор |
feus (непознат
) |
Публикувано | 12.02.01 17:24 |
|
Здравейте,Темата много ме заинтересува ако е възможно нека продължим форума.
Аз опитах но не ми стана ясно как модема на сървъра се настройва в режим на очакване.
| |
Тема
|
[re: feus]
|
|
Автор | karmakkedon (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.02.01 19:40 |
|
Natiskash Start->Programs->Accessories->Communications->Dial-Up Networking.Ot Tam izbirash Connections->Dial-Up Server,v nego slagash tochka na Allow Caller Access i towa e.Ako niamash Dial-Up Server,shte tribva da go kachish ot Control Panel->Add Remove Programs->Windows Setup->Communications->Details->Dial-Up Server
| |
|
|
|
|