Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:16 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Oniasnete mi?нови  
АвторNOV_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано04.01.01 20:41

Какво означава термина шернат компютър?

Тема Отг: Oniasnete mi?нови [re: NOV_anon_anon]  
Автор norch (непознат )
Публикувано04.01.01 22:23

Kogato ima computeri v mreja ,primerno s WinNT, za da moje ot edin computer da imash dostyp do fajlovete na drug computer, to tezi fajlove (i direktorii) trjabva da se shernat (ot angl. spodeljam). Tova moje da napravi samo administratora (na domejna ili local). Ako ima share-nati directorii to te imat specifikacija koj user moje da gi vijda(4ete,zapisva,iztriva i t.n.).Ako njama takiva to computera ne e share-nat i njamash dostyp do nikakvi direktorii.

Тема Отг: Oniasnete mi? [re: NOV_anon_anon]  
Автор nba_man (непознат )
Публикувано06.01.01 14:13

ami moiat kompitar mi e svarzan s mreza na druga zala kakk da razbera dali mi e 6ernat

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.