Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:38 04.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема запис на Блу Рей Диск?нови  
Автор Куинс (Креативният)
Публикувано29.05.13 19:21

Здравейте, приятели от клуба.
Имам вече блу рей записвачка. Въпросът ми е следният: Как да записвам Блу Рей филм с Неро. Например като пиша DVD филм , прехвърлям файловете от папка video_ts във video_ts на проекта ми в Нерото. При Блу Рей проекта има много папки, как става не ми е ясно?! В нета не можах да открия точно обяснение или може би не търся както трябва. Ще се радвам да намеря отговор от вас.
Знам, че тук има доста хора, които разбират. От моите познати и приятели никой не можа да ми обясни, а някои не знаят дори какво е Блу рей....
Благодаря предварително!

Няма начин, да няма начин!

Тема Re: запис на Блу Рей Диск?нови [re: Куинс]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано30.05.13 11:55

Я дай линк към някой такъв BluRay филм, които си си дръпнал??
Щото повечето в торент сайтовете НЕ са BluRay, а са BluRay Rip, демек компресирани различно и вече НЕ във формат BluRay.

Я кажи с каква OS, коя версия на Nero и каква точно записвачка си?

Редактирано от Naki на 30.05.13 11:57.

Тема Re: запис на Блу Рей Диск?нови [re: Naki]  
Публикувано30.05.13 16:48

Благодаря за бързия отговор. Не съм си дърпал още такива филми от нета.
OS ми е Windows 7, а версията на Nero е 11. Това, което ми се явява за запис на видео BDMV е две папки.
Едната е: BDMV, в нея:
AUXDATA
BACKUP
BFJO
CLIPINF
JAR
META
PLAYLIST
STREAM
Другата папка е: CERTIFICATE, а в нея:
BACKUP

НАПРИМЕР: при запис на DVD video записвам файловете на video_ts от този диск, който искам да запиша към проекта video_ts за записания (готов) диск.
Сега имам диск, правен от любител с лични записи с тези папки за BDMV, не ми е ясно кои папки са важни и трябва да запиша за новия проект и диск? Ако ги запиша в проект папките в Blu Ray UDF, ще върви ли както трябва? Не ми се горят дискове за проби, защото са по-скъпи от обикновените. Както дадох пример за ДВД видео, бих искал да разбера и за Блу рей видео? Коя е папката/папките, които са важни и трябва да се запишат на BDMV ?
Благодаря :)

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано31.05.13 09:53

Не съм запознат с тази версия на Неро, но в предишните има възможност след стартиране да избереш Nero Express.
В този случай програмата те води стъпка по стъпка, чрез поредица избори, какво искаш да запишеш, от къде се взема сорса и т.н.
След първият успешен запис можеш да разгледаш записания диск и да разбереш кое къде отива и занапред да си ползваш Неро по обичайния начин.

Тема Re: запис на Блу Рей Диск?нови [re: Cтepн™]  
Публикувано31.05.13 12:54

Благодаря. Нещо пак не ми е ясно, а и абсолютно никой от моите познати не може да ми разясни. Надявах се, че тук в клуба, има хора, които могат да ми помогнат. Явно Блу Рей не се употребява масово от потребителите. Даже като си вземах записвачката, продавачът ми каза, че почти никой не купува Блу Рей, а обикновени и евтини записвачки.

Публикувано31.05.13 14:49

Защо не питаш в Дата.БГ? Тези тука Дир.БГ форуми са почти умрели, и това е отдавна. В Дата.БГ не е така, има огромна активност, пробвай там!

Линк:

Автор Orcad (регистриран)
Публикувано09.08.13 18:58

Здрасти!
съвсем случайно навлизам в клуба, ама чух нещо за Неро
тъ:...
първото ми Неро е съвсем законно лицензирано, версия 5.5.....
и прочие
след тва се скапа тотално Неро-то, с по-великите си версии

пробвай с ImgBrn

много ми допадна, ама само няма мулти сешън, или аз не съм го хванал къде е
адски джелязна програмка е според мен

пп
поправих си едната забелязана ошибка, но съм сигурен, че имам още

Редактирано от Orcad на 09.08.13 19:01.

Тема blueray, тфа не беше ли dead on arrival?нови [re: Куинс]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано28.08.13 03:57

Тема Re: blueray, тфа не беше ли dead on arrival?нови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Публикувано30.08.13 22:13

Мне, бъркаш го с HD DVD.

Тема Re: blueray, тфа не беше ли dead on arrival?нови [re: Naki]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано01.09.13 05:05

що аз го немам на никоя от щайгите, а даже на тоя вързания с тавелизора, повече ползвам двд

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.