Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:52 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Проблем с firefoxнови  
Автор Пътвщия (ще се върна)
Публикувано16.05.13 11:10

При всяко (или почти всяко) стартиране на браузъра, прави някакви шашми...
Стартира се с някаква начална страница на търсачка, която сам си е сложил като начална страница и настройките са се променили, да се стартира с началната страница, а не с подпрозорците от предишния път, както го бях настроил.
Забраних всички обновления, както на самия браузър, така и на търсачките и добавките, но (поне за добавките), автоматичното обновяване си се активира само (отметката се появява там от където я бях махнал).
И всеки ден, обновява добавки и ми скрива подпрозорците от последния път...

Някой да има идея как да отстраня този проблем?

Тема Re: Проблем с firefox [re: Пътвщия]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано17.05.13 12:04

Версия на Windows? Версия на Firefox?
Моля за 2-3 screenshot-а от проблема!

Тествай и почисти с това:

Редактирано от Naki на 17.05.13 12:05.

Тема Re: Проблем с firefoxнови [re: Naki]  
Публикувано17.05.13 12:35

MS Windows XP Profesional
Версия 2002 SP3

Firefox 19.0.2

Не знам какво има да му се снима - обновява си добавки когато му е кеф, променя настройките, да се стартира с началната страница, която също е променена с някаква търсачка и сам си включва опцията за автоматично обновяване на добавките.

Сега, началната ми страница е тази:

Редактирано от Пътвщия на 17.05.13 12:52.

Тема Re: Проблем с firefoxнови [re: Пътвщия]  
Публикувано17.05.13 13:46

Офффф, снимай го, за да видя как изглежда! Не спори, а дай скриншота.
НЕ бих кликал на никакви такива линкове - та нали това е точно заразата/туулбара.

Публикувано17.05.13 14:05

В отговор на:

... снимай го...

Кое да снимам бе човек? Това ти казвам - че няма нищо за снимане. Не разбирам какво те интересува и кое трябва да снимам.

Мисля, че тази програма AdwCleaner оправи нещата. Поне първата проверка е ок, при следващото стартиране, може пак нещо да се обърка... Ще видим.

За сега, благодаря за помощта!

Редактирано от Пътвщия на 17.05.13 15:44.

Публикувано17.05.13 15:51

Имах предвид, да снимаш с PrintScreen това, което се вижда като се пусне Firefox, и то така, че да се вижда и address bar-ът с URL-то на сайта.
Както и да е, радвам се, че AdwCleaner-ът е помогнал.

Публикувано17.05.13 16:27

Ами, като го стартирам, първо се отваря някаква измислена търсачка, после, се изреждат подпрозорците на всичките ми добавки (примерно "Welcome to Fast Video Downloader") и други такива. Даже, всеки път иска да се вписвам в сайта на една от добавките (а трябваше да става автоматично). В адресната лента, ще се окаже адресът на последната добавка която се е отворила.

Автор БaтиГoгo (Хейтър)
Публикувано17.05.13 17:36

Що не вземеш да питаш в клуб "ВРАЧКИ"? Или не знаеш как се снима?
Когато ти се покаже НЕЩОТО - цъкваш копчето PrtScr - требе го имаш нейде по клавиатурата. После си отваряш paint и даваш paste/постави - картинката ти идва на телИвизора. От там ЗАПИШИ КАТО/Save as и го записваш нейде из компютъра... Косле качваш на някой сайт картинката и даваш линк тука.
Толкова ли е сложно или те мързи?
Каква помощ очакваш от който и дае , ако не даваш точна информация?!?! Думи като ПОНЯКОГА, НЕЩО ИЗЛИЗА, ПРЕДИ ИЗЛИЗАШЕ А СЕГА НЕ и т.н. - полза от тях няма никаква...
НЕЩО - какво?
ПРЕДИ - кога преди? дата, дата? час? преди да инсталирам ......?Преди да седне комшийското хлапе на компа?

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано20.05.13 18:59

Някои добавки влачат със себе си и тулбарове, дефолтни търсачки, стартови страници и т.н. Имат си чекбоксове за отказ,но трябва да внимаваш при NEXT-овете, ако инсталираш след свалянето им. Ако инсталираш директно от сайта им за адони мисля, че влизат по дефолт.
Виж какво се получава при рестарт на ФФ с изключени добавки, става през HELP-менюто.

Тема Re: Проблем с firefoxнови [re: Cтepн™]  
Публикувано20.05.13 21:49

Да, знам ги тези неща, и са ми включени само добавките които ползвам.
Проблемът е решен, но така и не разбрах точно какво го създаде. Нямаше нито подобна добавка, нито тулбар или каквото и дае там. Вероятно е било нещо на заден план, което си вмъква началната страница и прави нещо с добавките (отваряха се прозорците на всичките ми добавки).

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.