|
Тема
|
firefox 7.0.1
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 30.09.11 13:42 |
|
днес го турих да го пробвам. добре, че мозилла са направили , с което се пускат всички екстеншъни без човъркане в тях за максималната им версия.
ше видим след няколко дена дали ще я оставя или ще върна старата 3.6
| |
|
При мен съм дал автоматично да се самоъпдейтва... сега видЕх, че вече съм на седмицата...
Всъщност от една седмица почти не ползвам ФаерФокса защото много забива, че даже с минути чаках да се саморазблокира.
Ще видя - Хром-а има други предимства и май ще ги комбинирам успешно и двата браузъра.
| |
Тема
|
Re: firefox 7.0.1
[re: ЛУД ПPЪЧ]
|
|
Автор |
easy (wanderer) |
Публикувано | 05.10.11 00:58 |
|
Годзилата я отсвирих след появяването на Хромия, после сложих от любопитство портабъл версия (6.нещо.си). Бях я забравил, но от чисто дебилско любопитство днес я пуснах и й казах да се ъпдейтне. Направи го, пущината. Портабъл версията. Че и разните жестове и адблокове си работят.
Да не говорим, че е по-пъргава от онази версия, която наритах навремето. Ама в сравнение с Хромия си е направо саката.
| |
|
> [url]"Всъщност от една седмица почти не ползвам ФаерФокса защото много забива, че даже с минути чаках да се саморазблокира."[/url]
странно. досега не ми е забивала.
| |
Тема
|
Re: firefox 7.0.1
[re: easy]
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 05.10.11 08:36 |
|
хрома го отсвирих след като прочетох в тракинг системата им, че не искат да направят да не се затваря целия при затваряне на последен таб.
та, на този етап мозила 7 верно работи по-бързо от 3.6, но пък бях забърсал кеша преди ъпгрейда. ще видим след по-дълго ползване как ще се държи.
| |
|
баси и кво за да гледаш интернет през бубунту ти требат _поне_ 2 браузъра?
| |
|
Крашва ми... не само под Убунту, но и под Windows ХП.
Не знам защо, но така е от месеци наред.
Мисля че от версия 5 нататък започна да се случва.
| |
|
Нещо не ти разбрах мислЪта...
| |
|
хрома го отсвирих след като прочетох в тракинг системата им, че не искат да направят да не се затваря целия при затваряне на последен таб.
Вече са го направили да се затваря.
| |
|
Той иска да НЕ СЕ затваря - чети по-внимателно!
| |
|
|
|
|