|  | | 

| 

| 

| Тема |  Конвертор за МР3   |  |  | Автор | boltik (нашенец) |  | Публикувано | 20.05.11 18:51 |  |  | 

Здравейте,изкам да конвертирам клипове от тубата във формат МР3.Може ли да ми препоръчате някаква програма.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Конвертор за МР3  [re: boltik] |  |  | Автор | Чo :) (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 23.05.11 09:06 |  |  | 

online:
 offline:

|  |  |  
             |  |  | 

Сваляне и следващо конвертиране в MP3 (и не само).
 Ако вече е свалено с друг софт, можеш само да конвертираш.

|  |  |  
             |  |  | 

Благодаря за помоща.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Конвертор за МР3  [re: boltik] |  |  | Автор | boltik (нашенец) |  | Публикувано | 26.06.11 12:56 |  |  | 

Да попитам,може ли да се сваля от тук и с каква програма?

|  |  |  
             |  |  | 

Е всички знаят с какво се сваля, само ти не знаеш! Добре дошъл в света на компютрите. На какво ви учат там в училище? Съучениците ти не споделят ли? Евентуално децата ти!?
 Както и да е. Програмата е . То е същото като да не знаеш как да отвориш контролния панел на уиндоус.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Конвертор за МР3  [re: boltik] |  |  | Автор | boltik (нашенец) |  | Публикувано | 28.06.11 20:23 |  |  | 

Приятелю letsgoback,имаш право,но по-моето време имаше само едни зелени монитори.Мисля,че е късно за мен да сядам и започвам от А-Б.Разчитам на добри хора да помагат.Благодаря за ликчето.

|  |  |  
             |  |  | 

Нямаш проблем, ще помагаме с каквото можем. Пак заповядай.
 В тази връзка за зеления екран.... сещам се за една класика, която може да ти се играе:

|  |  |  
             |  |  | 

Да спомням си я тази игра.Беше голям хит.

|  |  |  |  

|   | 
 |