Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:29 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какъв е проблеманови  
Автор kalina1O2 (непознат )
Публикувано03.10.10 17:47

Приятели, не знам къде да търся проблема, който е следния - опитвам се да запиша с микрофона един разговор, песен и т.н но не става сякаш нямам микрофон фключен към компа, а когато се обадя по скайпа мога да говоря и ме чуват. Аз самата също си чувам гласа от колоните, но на която и програма да се опитам да си запиша гласа нестава. Защо така? Къде е проблема?

Тема Re: Какъв е проблеманови [re: kalina1O2]  
Автор naki (Company PC Guy)
Публикувано03.10.10 20:22

Версия на Windows? Микрофона къде е включен - в жака за микрофон или другаде?

Тема Re: Какъв е проблеманови [re: naki]  
Автор letsgoback ()
Публикувано03.10.10 23:30

Е тя ако знаеше на какъв Windows е, щеше да го е написала. Въпросът й е, че не знае защо не бачка микрофона. И иска да й кажем какъв е проблемът. Проблемът момиче може да бъде в 5 версии:
1. Не си включила жака в микрофон.
2. Не си настроила звуковата си карта.
3. И двете.

4. Нямаш нужната подготовка за компютър.
5. Рано ти е за компютър, научи първо за какво служи, как функционира, мини в трети клас, завърши го, и чак тогава ела и задай правилно въпросът си, защото никой няма да ти вади думите с ченгели, само защото ти не знаеш на какво си седнала и за какво служи.
И така, както ти казахме естеството на проблемът, дали ще го решиш? Защо направо не попита "не мога да си пусна микрофона, някой да ми каже как да го пусна?" Ето така ти изглежда тъпия ти въпрос. А той доста говори за човека.

Редактирано от letsgoback на 03.10.10 23:35.

Тема Re: Какъв е проблеманови [re: letsgoback]  
Публикувано04.10.10 00:15

Не съм писала тука да получавам обидни думи, как не разбирам, как не съм знаела и т.н. Ако беше чел добре написаното щеше да ти е ясно че жака на микрофона е на точното място, настройките на звуковата карта също е на място. Просто не си вникнал в това което искам да ви кажа, а напряво си почнал да атакуваш с думи, при условие, че сам не си разбрал нищо, а на български аз ли да те уча?

Публикувано04.10.10 00:18

жака е на точното си място, ползвам windows ХР. Иначе до преди 3-4 дена всичко си беше наред, незнам какво му е станало. Дали трябва да инстална звуковите драйвери наново? Ще се радвам ако някой по-културен и по-разбран потребител да отговори, че тука има маняци които не знат за какво са тук изобщо

Редактирано от kalina1O2 на 04.10.10 00:20.

Тема Re: Какъв е проблеманови [re: kalina1O2]  
Автор letsgoback ()
Публикувано04.10.10 00:50

В отговор на:

опитвам се да запиша с микрофона един разговор

Това означава, че се опитваш да запишеш разговор от Скайп. За тази цел по принцип го дават, че е необходимо програма, тъй като самия Скайп не го позволява. Но мисля, че можеш да го надхитриш, без употребата на специална програма за Скайп, дето ги водеха разни платени, разни записващи под прикритие фантасмагории. Просто като започне разговорът, пускаш звуковата карта на "Stereo Mix", след което стартираш някой рекордер. При всяко започване на разговор, скайпа премахва стерео микса и затова трябва ръчно да го връщаш, за да направиш запис на разговорът.
И идеята за преинсталация на звукови драйвъри е абсурд! Такива филми има само в научната фантастика. Никога повече не помисляй за такава глупост!

Тема Re: Какъв е проблеманови [re: letsgoback]  
Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано04.10.10 12:49

>В отговор на:
>>------------------
>>опитвам се да запиша с микрофона един разговор
>>------------------
>
>Това означава, че се опитваш да запишеш разговор от Скайп.

не е задължително да има нещо общо със скайп.

Тема Re: Какъв е проблема [re: kalina1O2]  
Автор Colombino (програмист)
Публикувано04.10.10 22:07

Вероятно скайпа заключва микрофона. Изключи скайпа и виж дали ще стане.
Ако искаш да записваш разговор на скайп, не знам как си го представяш да стане през микрофона.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Автор Colombino (програмист)
Публикувано04.10.10 22:09

Каква според теб може да е разликата според версията на Windows-а?

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Re: Какъв е проблеманови [re: Colombino]  
Автор naki (Company PC Guy)
Публикувано04.10.10 23:41

Mixer-a (програмата за задаване на сила на звука и включване/изключване на микрофона/други аудио устройства) е коренно различна под WinXP и Vista/7.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.