Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 16.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мейл клиент дилеманови  
Автор 11OOO-1-111O (SSA corp.)
Публикувано27.07.10 17:56

Здравейте моля да споделите мнение от личен опит. Въпроса е какъв мейл клиент ползвате и дали сте доволни. Аз лично ползвам The Bat вече 4 години, по принцип съм доволен, но искам да чуя и други мнения за други клиенти. Силно ме интересува мнение за MS Office Outlook 2007, как се справя с филтриране, как се държи като се натрупат много писма (примерно над 5000) и др. такива....

Тема Re: Мейл клиент дилеманови [re: 11OOO-1-111O]  
Автор tuff slim (ентусиаст)
Публикувано27.07.10 19:23

ми аз ползвам аутлук (не експрес) от версия 97 насам и не съм имал никакви проблеми, справял се е с всички задачи които съм му поставял. Единствения проблем до 2003 беше, че не поддържаше юникод и тавана му беше 2 ГБ, ама от тогава изминаха 7-8 години... Сега лимита изкуствено е сложен на 20 ГБ на пст файл. Филтри, рулс, журнал, каквото искаш и се си работи.
2007 е почти като 2003. 2010 е по-интересен.

The Bat как се държи с 5000 писма?

Автор Sapiens (The Pope's Boss)
Публикувано27.07.10 22:20

А каква точно ти е "дилемата"?
Аз не я видях в постинга ти...

"В гората всичко е възможно...“ Мечо Пух

Редактирано от Sapiens на 27.07.10 22:20.

Тема Re: Мейл клиент дилеманови [re: Sapiens]  
Публикувано28.07.10 10:15

Ами дилемата е: дали да сменя мейл клиента или и така съм си добре...
Минусите, които виждам в сегашния си мейл клиент след доста години работа са:

1. Прекалено много ненужни за повечето потребители функции, като следствие от това сложни менюта за настройка.
2. Много опростена графика, пък и аз като всяко маймуноподобно се радвам и на малко шаренийки. The Bat спрямо Outlook 2007 в графично отношение е като Win 95 спрямо Win 7.
3. При достигане на 10 000 писма винаги почвам да трия защото много се забавя работата.
4. Даже в момента (7000 писма общо) много се бави при излизане от програмата - прави някакво компресиране дето трае доста време.
5. Ползвам отделни програми за органайзер и база данни с клиенти, а искам примерно с Outlook да мога да върша и трите работи.

та така...

Публикувано28.07.10 18:20

Аха, сега разбрах...
Ми то си е дилема, бе, човече...
Аз получавам по 50 писма на месец и на мене мейл-клиента на Gmail ми е достатъчен.
Значи, дилемата ти е "Дали да получавам по 5-10000 писма на месец или не?"
Ами, приятелю, множко ти е кореспонденцията, защо не си вземеш секретарка между 18 и 25 години, която да поеме част от този тежък труд по четене и отговаряне?
Аз направо ти се чудя как изобщо отговаряш на толкова писма...

Тема Re: Мейл клиент дилема [re: Sapiens]  
Публикувано28.07.10 19:14

Разбрах, че е ирония но не разбрах защо?!
В корпоративна мрежа на фирмен домейн съм, не мога да ползвам Gmail. И не съм писал, че получавам по 7000 писма на месец, а че в момента са толкова с натрупване за няколко години.
Ама к'во ли ти пиша, нали идеята ти е да си покакажеш простотията....

Ако някой друг иска да сподели мнение ще се радвам да го чуя....

Автор tuff slim (ентусиаст)
Публикувано28.07.10 19:39

Слагай 2010 и си гледай кефа

Публикувано28.07.10 22:30

Ако беше проявил мъ-ъ-ъ-ничко интелигентност и беше започнал с това "В корпоративна мрежа на фирмен домейн съм, не мога да ползвам Gmail.", нещата щяха да изглеждат значително по-различно за всички, от които търсиш помощ...
P.S. Винаги е за предпочитане да покажеш малко повече простотийка, отколкото да демонстрираш отчайваща тъпотийка.
Има основно правило : "Задаваш тъпо въпрос и напълно закономерно получаваш тъп отговор."
Напълно се вписваш в това правило...

Тема Re: Мейл клиент дилеманови [re: Sapiens]  
Публикувано29.07.10 01:31

...объркал си клуба пишейки тук.....

Публикувано29.07.10 16:56

С какво още ще демонстриращ билярдната си топка?
Защо, например, не влизаш във във всеки един от клубовете, които съм посещавал и да четеш какво съм писал?
Малко трудничко ще ти бъде да се върнеш 5-6 години назад, от създаването на ДИР-а, но , за да задоволиш Егото си, пробвай...
разрешавам ти да копипействаш и да ме изобличаваш в този клуб, точейки сладострастно лиги, че "си ми натрил носа"...
Дебил...
Хе,хе, и такива дебили работят "В корпоративна мрежа на фирмен домейн"(да проверим ли в коя точно и кой точно "фирмен домейн"?)...

Редактирано от Sapiens на 29.07.10 17:00.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.