|
Тема
|
Програма за рязане на MP 3
|
|
Автор |
cтpaннa птицa (без крила) |
Публикувано | 03.06.10 21:51 |
|
Здравейте. Някой може ли да ми предложи програма за изрязване на MP 3-ки. Трябва ми част от песента, за да я използвам като тон за звънене на телефона ми.
| |
|
Оффффф..... не се ли научихте вече, не знам. Мислех, че ще се предава от поколение на поколение, че всеки ще предават "занаята" на ближния си, а то какво? Пак неуки, невежи с въпросителни.
За кой ли път се повтаря. Програмата е Free Audio Dub и е безплатна, реже не само MP3. Не прекодира. Скоро си играх да се мъча да намеря стария ми любим Cool MP3 Splitter, в момента версията му е 3.0 но не е обявено. Оказва се, че блъска в регистрите голям бълвоч от записи, не съм виждал такова животно, това е откачено! Кракерите не проявяват интерес към него. Нито пък куповачи. Просто е чудовищна програма с неясно предназначение. Най-полезна ще ти е както обявих, Free Audio Dub. Тя обаче обича да слага менаджер, който не ти трябва. Или поне така беше. Инсталирането не е много чисто, най-мразя накрая да ми отваря и сайт. Скоро ще й дръпнем юздите с някоя модификация.
Редактирано от letsgoback на 03.06.10 23:39.
| |
|
| |
|
Аз на последък ползвам Смарт Къттър, има направо профисионален дизайн и дебилно управление.
бтв, става за всякакви медийни файлове , демек за всичко, вкл и МП3
| |
|
Заповядай (clean version)
Редактирано от letsgoback на 02.08.10 11:27.
| |
|
| |
|
|
|
|