|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Забива ми taskbar
|
|
Автор |
Raikkonen_ () |
Публикувано | 07.02.10 20:38 |
|
Незнам какво става,Като ми забие и неможе да се бутне доло нищо.Трябва му рестарт на компа.По Десктопа иконите може но доло taskbar не.Ако стартирам снмимка от Десктопа ми я отваря за 2 минути.
| |
|
Въшки, костинбродски магарета и подобни.
| |
|
Може но не ми се вярва.Днеска 10 пути вече ми се налага са го рестартирам.
Не се надявам някой да е врачка да ми помогне.Просто може някой да му се е случвало подобно нещо.
| |
|
Добил си бацили! tuff slim ти го каза вече.
| |
|
Може, но не 100% задължително. Може да се е прецакал от много неща виндовса... Това никак не е трудно.
Днеска за първи път ми се появи и син екран.Незнам дали са свързани двете работи.
Вече може да каже някой че съм збъркал форума.Може да каже че съм за форум (Хардуер ). Нямаше как да знам за къде съм.
Редактирано от Raikkonen_ на 08.02.10 07:45.
| |
|
Такъв екран не съм имал. И не мога да имам. Компютъра се е метнал на собственика си - ЖЕЛЕЗЕН!
| |
|
Е, така от разстояние е трудно да се определи от какво е - напълно е възможно и хардуерен проблем да има. Я в захранване, я по дъно... Отвори кутията и огледай да няма подути кондензатори някъде (най-вероято са около процесора). Ако има - много вероятно да е от тях. Сменят се, не са чак тплкова скъпи...
Може и софтуерен да е проблема - я някоя програма да е наакала нещо, я някой крив драйвер... Спомни си, дали не си инсталирал (или обновявал) някакъв софтуер (или драйвери), и от тогава да са почнали проблемите...
Е, винаги може нещо да се е инсталирало и без твое знание - ако виндовса ти е инсталиран и не е пипан - малкомеките по подразбиране са включили идиотския автоъпдейт, и то (май) с опция види ли нещо ново - да инсталира, без да те пита. Дори (почти) без да те уведомява. Така са си оставили вратичка да ти осерат виндовса, ако случайно работи добре...
Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. Редактирано от walkman™ на 08.02.10 11:00.
| |
|
Moже да опиташ да препишеш най-долния ред (дето пише STOP: 0x...... ) в гугъла - определено ще ти даде тема за размисъл от какво може да е.
(дето пише STOP: 0x...... )
Това беше първото нещо което направих преди още да съм писал.
Но не открих нищо интересно.
Абе карай ще върви за сега така до де спре напълно.
Ще пробвам да махна малко рам.Аз съм с XP пък съм му сложил 6 gb Рам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|