Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:12 19.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Конверт....нови  
Автор zarko.zarev (непознат )
Публикувано19.01.10 00:53

Здравейте! Бихте ли ми дали линк на програма с която да мога да конвертирам ***.wmv ТО SWF?

Благодаря Ви предварително!

Тема Re: Конверт.... [re: zarko.zarev]  
Автор letsgoback ()
Публикувано19.01.10 10:30

, мисля че той умееше да прави видеото ти в самостоятелен SWF флаш с плеър. Но не съм сигурен, много отдавна, още като дете, го гледах и му се радвах. По принцип всеки видео конвертер ще ти го направи. Но говорим за SWF с плеър, да контролираш. Пробвай.
Ето има примери с SWF, но аз все още не виждам. Ходих във VBOX и инсталирах флаш за видеото им, пущината се инсталира и провидях видео клиповете! Но най интересното. Това стана след като видях от един чуждестранен сайт, че нямам способност да им гледам видео FLV клиповете. След като инсталирах се оказа, че той ползвал флаш клиповете на YOUTUBE, където пък винаги съм си ги гледал и не съм имал проблем! Значи същите клипове на някои сайтове не се виждат, а на други се виждат! Но ето че с това не свършва проблемът! Значи - SWF флачове си виждам!!!!!! Но на някои сайтове същите не се виждат!!!! Егати работата!!!!!

Тема Еснафщина!нови [re: letsgoback]  
Автор letsgoback ()
Публикувано19.01.10 22:58

Въпрос: Що е то еснафщина????
Отговор: Това е да си лукав - да гледаш, че и на теб не ти работи, но да си мълчиш...! Мда!

Извадка от речника:
лукав
хитър, коварен, подъл, лисица, двуличен, лукавец, злорад, измамлив, притворен, злобен, велзевул, зъл, завистлив, ехиден, долен

дяволит, лъжлив, игрив

вещ, опитен, изкусен, прозорлив, умел

кокетен, отличен, чудесен, страшен

дяволски, сатанински

лисичи

ловък, съобразителен, остроумен

насмешлив, присмехулен, шеговит

неискрен, прикрит, потаен

таен, непочтен, измамнически

тънък, ироничен

Тема Re: Еснафщина!нови [re: letsgoback]  
Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано19.01.10 23:01

Не знам какво пушиш/смъркаш/боцкаш, ама ти действа добре.

Тема Re: Еснафщина!нови [re: walkman™]  
Автор letsgoback ()
Публикувано19.01.10 23:18

Аз съм добре и ще бъда и по-добре, а ти вместо да философстваш, вземи да си отдъхнеш с нашите клипчета

. Щото и с теб и без теб работата е все тая. Ако ще се криеш като лалугер, айде няма нужда, вече кой да те търси!?

Редактирано от letsgoback на 19.01.10 23:23.

Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано19.01.10 23:40

Хехе... как, мислиш, ще видя някакви си клипове?... Имаш ли идея, колко време и нерви ми отне да оперирам от компа си ввсякаква, дори най-малката сянка от идея за флаш? Компи дори вече не знае какво е това, и дори, че изобщо съществува такава щуротия. Та - не се опитвай да ми разваляш дисциплината на тенекето, няма начин.

Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано20.01.10 14:24

не че искам да ти отнема човешкото право да бъдеш свръхемоционален, но от време на време е добре да се замисляш, че другите хора не се интересуват от решението на проблемите ти със софтуера поради простата причина, че не харесват занимаването с пробване на всички видове софтуер и файлови формати, а предпочитат това, което вече работи и им върши достатъчно надеждно работата и вследствие на това не знаят как да ти помогнат, като същевременно не биха се заели тепърва да се занимават с цел да ти помогнат, причините за което са описани в текста по-горе.

колкото до еснафите:

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.