Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:12 19.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Флаш - доунлоадер  
Автор zarko.zarev (непознат )
Публикувано15.01.10 18:37

Здравейте! Дайте ми програма с която да си изтегля флаш банера

Тема Re: Флаш - доунлоадернови [re: zarko.zarev]  
Автор kилиkaндзep (зелен)
Публикувано15.01.10 19:49

Редактирано от kилиkaндзep на 15.01.10 19:57.

Тема Re: Флаш - доунлоадернови [re: zarko.zarev]  
Автор letsgoback ()
Публикувано15.01.10 19:50

Flash Downloader е един - безплатния Sothink SWF Catcher. Останалите даунлодери на флаш правят същото. Но аз не открих да се зарежда нещо в този така да го нареча shell на флаша. Дали нямам някой липсващ Shockwave, не зная, но най-тъпото е че виждам нужда за инсталиране на Flash Player при Vbox, което ме дразни изключително много и затова не инсталирам, защото Vbox е някаква тъпня, при положение че в Youtube клиповете си ми вървят и имам инсталиран Flash Player! Такива, които не вървят по нормата ги погребвам.

Виж, скоро инсталирах някакъв плеър за ShockWave, без който няма как да тръгне тази игра. Колко още плеъра за флаш трябва да инсталирам? Такива мутанти като Vbox, които не знаят да работят с универсален плеър нямат място на моя PC.

Редактирано от letsgoback на 15.01.10 19:56.

Тема Re: Флаш - доунлоадернови [re: kилиkaндзep]  
Автор letsgoback ()
Публикувано15.01.10 20:01

Киликандзер, можеше само флашчето да дадеш за сваляне. Не разбирам от къде накъде при мен не се зарежда този флаш! Където има флашове SWF по сайтовете ми се зареждат. Клиповете от Туба също. Както споменах и някакъв ShockWave за игра имам. Мисля че ShockWave има разновидности, защото имам бегли спомени, че при инсталиран съм инсталирал допълнително за тази игра. Но за SWF ме извинявай, ама няма как да ми убегне!

Нещо не е наред в тази страница, да не е некъв скрипт.... пу..!

Редактирано от letsgoback на 15.01.10 20:01.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.