|
Тема
|
Програмка
|
|
Автор |
fancity (непознат
) |
Публикувано | 03.10.09 18:58 |
|
Търся една програмка с която мога да махна датите от долния ъгъл на снимките.Безплатна.Ако някой знае такава да пише!?
| |
|
PhotoFiltre Studio. Ползваш инструмент "клониране".
| |
|
Може ли малко по подробно да обясниш как се работи с тази програма. Благодаря ти предварително.
| |
|
Работи и се учи на интуиция. Обяснения за такива неща са меко казано - смешни.
| |
|
Ако си работил с тази програма по най-прост начин можеше да ми кажеш как да махна датата,ако не ти се занимава недей да ми остроумничиш.
| |
|
Ако някой в нета някъде е описвал и му се е занимавало да описва функцията "клониране" за някой редактор на картинки, то аз съм твоя ДУДУК! Странно мислене имаш, за да си мислиш че някой ще седне да те обучава. Обикновено след всеки въпрос от питащия идва подобен в троен размер. Глупаво е да си мислиш, че тук ще намериш отговор на всеки зададен въпрос, относно функциите на програмите, които се описват в HELP менюто. По-лошо е че не си се опитвал да работиш, а търсиш направо наготово отговора на решението. Само че не си си дал сметка, как ще стигнеш до точка D, като не си минал през B и C. Все едно да прескочиш 1-ви и 2-ри клас и направо да седнеш да учиш в 8-ми клас. Нещо ние ли трябва да сме баламите или ти си малко малоумен? Ако не умееш да "клонираш" по-добре не се захващай. Когато някой водят на интервю за някаква работа, обръщат внимание на детайли, които са от значение за бъдещето и адаптацията на даденото лице. Ако ти си в предучилищна възраст и ни молиш да те учим как да караш мотор на пистата, не си познал. Думата е една - оправяй се!
| |
|
Абе и тебе те тресат некфи проблеми за които не подозираш май. . .
За толкова много писане дето удари на всичкото отгоре и безсмислено малко..... можеше просто да ми кайеш как да махна скапаната дата.... ма то май и ти незнаеш , чул си за тая програма от некой и викаш чакай да се напраа на отфорен на тоя слабоумник хаха ма не стаа така беееееее.
Аз ако не сум си направил труда да разгледам програмата нямаше да питам ,аз най мразя да питам щом съм стигнал до там че да искам съвет значи сум оплескал нещата,а най малкото което ми трябва е некой да ми дурпа лекция по философия или помагаш или не пишеш да не си само ти в тоя форум ...... ;-)
| |
|
Ето, инструмента във формата на печат:
Взимаш го и чукаш върху проблемното място, има си undo, може да опитваш с други настройки на плъзгача Pressure.
| |
|
Само че сега ще те пита защо не работи и как се ползва! Трябваше да му кажеш да задържи CTRL и да цъкне на избрано място. Тук може да ти зададе и въпроса - на какво място и защо. Значи, задържаш клавижа, цъкаш левия бутон и почваш да нанасяш с ляв бутон (без натиснат CTRL върху датата.
| |
|
Да, необходимо беше това доуточнение ....
| |
|
|
|
|