|
Тема
|
Едно простичко въпросче
|
|
Автор |
fancity (непознат
) |
Публикувано | 10.09.09 20:29 |
|
Като тръгна да свалям някакъв файл от дата.бг чакам си там 50те сек. и отдолу пише "свали файла" и като цъкна там файла автоматично се пуска през медия плеъра,и не мога да го свалям,а преди не беше така,отваряше ми save target ass избирам си къде и го сваляше.Как да го оправя,това някаква настройка на медия плеъра ли е?
| |
|
Аз пък и да искам не мога да го направя да се отвори с някакъв плеър. Само знам за QuickTime Player, че като го инсталираш по дефоулт, MP3-ките ти ще се плейват от него и няма да ги сваляш. Моя куиктайм сега не ми ги плейва, но ако ги плейваше щях да се нервя по друг проблем - а той е че искам да ми ги просвирва без да ги е свалил - чрез буфериране. Преди го правеше това, но сега виждам че сваля всичко и тогава свири. Никой не разбра къде трябва да се бутне, за да буферира.
| |
|
Ей искам да свалям не искам да буферирам. . . . . не ми осъзнаваш проблема май?
| |
|
Е аз това го разбрах де, но да те погъделичкам, да не би да викаш "медиа плеър" на QuickTime. Защото от днес се появи нова версия на QuickTime и си викам наум "този е инсталирал куиктайма" и сега се чуди защо вече не сваля, а се свири от плеър. Сигурно и ти не знаеш какъв е, ама гледаш че е плеър и си мислиш за уиндоуския. QuickTime се отваря в самия ти браузър, а не оделно. Ако е така, значи е той.
| |
|
Ха Абе човече говора ти за Windows Media Player тая гад не ми дава да свалям а само мога да слушам скапаната мп3ка,искам да знам как да махна тая опция и да си свалям пак от датата.
| |
|
Ами че дай -> Инструменти -> Опции -> Мрежа. и тествай там. Ако искаш по-брутално - махни тикчетата от "Типове файлове" - махни асоциацията с MP3 и го изваждаш от строя.
Редактирано от letsgoback на 10.09.09 21:40.
| |
|
Добре го съветваш, ами ако виндовса му е нормален, а не на български?
Ми с това трябваше да започнеш. . . . . оправих го по бруталния начин,махнах всички възможни отметки на аудио файлс все пак за музика си имам уинамп. Добре направих нали?
| |
|
Точно като теб винаги правя и аз така - за аудио ползвам Winamp, а за видео друг плеър.
| |
|
|
|
|