Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:02 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Едно простичко въпросченови  
Автор fancity (непознат )
Публикувано10.09.09 20:29

Като тръгна да свалям някакъв файл от дата.бг чакам си там 50те сек. и отдолу пише "свали файла" и като цъкна там файла автоматично се пуска през медия плеъра,и не мога да го свалям,а преди не беше така,отваряше ми save target ass избирам си къде и го сваляше.Как да го оправя,това някаква настройка на медия плеъра ли е?

Тема Re: Едно простичко въпросче [re: fancity]  
Автор letsgoback ()
Публикувано10.09.09 20:43

Аз пък и да искам не мога да го направя да се отвори с някакъв плеър. Само знам за QuickTime Player, че като го инсталираш по дефоулт, MP3-ките ти ще се плейват от него и няма да ги сваляш. Моя куиктайм сега не ми ги плейва, но ако ги плейваше щях да се нервя по друг проблем - а той е че искам да ми ги просвирва без да ги е свалил - чрез буфериране. Преди го правеше това, но сега виждам че сваля всичко и тогава свири. Никой не разбра къде трябва да се бутне, за да буферира.

Тема Re: Едно простичко въпросченови [re: letsgoback]  
Публикувано10.09.09 21:09

Ей искам да свалям не искам да буферирам. . . . . не ми осъзнаваш проблема май?

Тема Re: Едно простичко въпросченови [re: fancity]  
Автор letsgoback ()
Публикувано10.09.09 21:25

Е аз това го разбрах де, но да те погъделичкам, да не би да викаш "медиа плеър" на QuickTime. Защото от днес се появи нова версия на QuickTime и си викам наум "този е инсталирал куиктайма" и сега се чуди защо вече не сваля, а се свири от плеър.

Сигурно и ти не знаеш какъв е, ама гледаш че е плеър и си мислиш за уиндоуския. QuickTime се отваря в самия ти браузър, а не оделно. Ако е така, значи е той.

Публикувано10.09.09 21:31

Ха Абе човече говора ти за Windows Media Player тая гад не ми дава да свалям а само мога да слушам скапаната мп3ка,искам да знам как да махна тая опция и да си свалям пак от датата.

Автор letsgoback ()
Публикувано10.09.09 21:39

Ами че дай -> Инструменти -> Опции -> Мрежа.

и тествай там. Ако искаш по-брутално - махни тикчетата от "Типове файлове" - махни асоциацията с MP3 и го изваждаш от строя.

Редактирано от letsgoback на 10.09.09 21:40.

Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано10.09.09 22:48

Добре го съветваш, ами ако виндовса му е нормален, а не на български?

Публикувано10.09.09 22:51

Ми с това трябваше да започнеш. . . . . оправих го по бруталния начин,махнах всички възможни отметки на аудио файлс все пак за музика си имам уинамп. Добре направих нали?

Автор letsgoback ()
Публикувано10.09.09 23:09

Точно като теб винаги правя и аз така - за аудио ползвам Winamp, а за видео друг плеър.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.