|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Може ли да се спре опцията...
|
|
Автор | чacoвниkapя (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.08 09:41 |
|
Може ли да се спре опцията (и ако може как) за периодично записване на промените, които са направени в даден документ, извършвана самостоятелно от компютъра - не се сещам как беше името на този процес.
| |
Тема
|
Re: Може ли да се спре опцията...
[re: чacoвниkapя]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 03.09.08 11:19 |
|
Да, може.
| |
|
на NOTEPAD няма такава опция.
| |
Тема
|
[re: Heykия]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 03.09.08 14:11 |
|
Човека е от София. ;о)
| |
Тема
|
[re: Щиpлиц]
|
|
Автор | чacoвниkapя (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.08 15:27 |
|
А как мога да спра тази опция.
| |
|
Глей сега.... Много е просто...Всичкото което требе да направиш е да кликнеш с мишката (ако имаш мишка) на определено място на екрана (ако имаш екран). Кликването може да не е еднократно и да требе да се повтори на различни места на екрана. От тук нататък - къде/кога/как - ама ВСИЧКО зависи от това какво излиза на екрана в момента в който требе да цъкнеш проклетия бутон на мишока.... Аз не съм врачка и хич не мога да отгатна какво ти виждаш. Опитай се да дадеш некво описание... Ама само да не е : " Еми излиза ми нещо на екрана , ама не мога да кажа какво е то...".
Аре , че се сетих за оназ реклама: "От чатра в чатра......"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 03.09.08 18:50 |
|
А за кой продукт иде реч?
Ако си мислиш, че това е опция на Уиндоус и важи за всички продукти/софтуер, управлявани от нея - бъркаш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
XedoS (hooked up) |
Публикувано | 03.09.08 20:52 |
|
Ако имаш предвид функцията Auto Recover в Word и Excel това става като избереш от менюто Tools--->Options---->Save и има отметка дали да е активна и на какъв интервал да се изпълнява.
| |
Тема
|
[re: Heykия]
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 04.09.08 09:44 |
|
що се ебавате с човека? да не би да разбирате от медицина, право, строителство, енергетика и часовници?!
секс, вандализъм и религиозно мракобесие
| |
Тема
|
[re: ЛУД ПPЪЧ]
|
|
Автор |
Heykия (член) |
Публикувано | 04.09.08 11:04 |
|
Верно е че не разбирам от медицина. И по-верно е че никога не съм се опитвал да си правя операция сам (или на някой друг ). За това си има доктори...
Та като се отвори лафа , се сещам за габровеца , дето не му се давали пари за доктор, пък бил болен. След като срещнал доктора , го пита:"Докторе, ти какво правиш когати си болен бре?" Пък докторът (пак габровец) му отговорил : "Кашлям"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|