Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:31 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Как да накарам Firefoxнови  
Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано26.03.08 23:37

... да НЕ се обновява автоматично? На няколко пъти му изключвам AutoUpdate, ама не - той сам си го включва и си тегли по-нова версия!

Е, вече го разкарах тотално от компа, де, но все пак ме интересува - може ли, и ако да - как? Не, че бих ползвал повече такова идиотско нещо, дето не прави каквото му кажа, де...

Тема Re: Как да накарам Firefoxнови [re: walkman™]  
Авторpsss (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 00:02

Инструменти->Настройки->Разширени->Обновяване-> махаш всичко маркирано->ок.

Правиш голяма грешка,като не ползваш обновяванията!

Тема Re: Как да накарам Firefoxнови [re: psss]  
Публикувано27.03.08 00:12

Аз точно това направих, вече ТРИ пъти (е, с малката разлика, че аз ползвам английската версия). И трите пъти си ги връща автоматично в чекнато състояние, СВАЛЯ И ИНСТАЛИРА сам новата версия, без да ме пита.

А за грешката - аз може да ги ползвам, може и да не ги ползвам. Но искам това да става, САМО ако и когато аз поискам, не когато някаква си тъпа тенекия реши. (Е, то това дори не е тенекия, а.... нищо.

)

Кка може IE да се съобразява с това ми желание, Windows-a също, и Opera-та. Когато на Касперски му кажа - нъц обновления, той мърмори, мрънка, реве но не пипа в нета. И всичко друго - щом веднъж е казано не - не. Само тъпия Firefox е решил, че той е центъра на вселената, и всичко ще става по негово желание. Да, ама не. Дадох му (май) окончателен бан и повече (май) на моя комп няма да бъде допускан. Все пак - това е моя комп, а не неговия, нали?

Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 00:57

Аз от кога пея тази песен walkman™, от кога?! Четеш ли форума или така само търсиш нещо за себе си...

Файърфокс отдавна е бракуван браузър, който само веднъж ми бе достатъчно да ме ядоса та да му видя сметката завинаги! Това е имитация на браузър, който импровизира че върши нещо. А всъщност като гледам колко е уязвим може по-скоро да ти навреди. Да ви кажа - радвам се, че компютъра ми повече не познава и не знае що е то файърфокс, защото не слагам такъв боклук! Сега си чувствам компютъра чист и неупетнен! Файърфокс не струва дори с неговите плъгини, толкова е объркан горкия. Дано прокопса някога и стигне поне малко нивото на експлорера.

Тема Re: Как да накарам Firefoxнови [re: gogo]  
Публикувано27.03.08 01:05

Чета бре, ама да не мислиш, че това е основната ми цел в живота? Че то и Библията не се чете така наред бре... тук-там, което ти е интересно само..

Бе знаех си аз, че няма да е читав... като е стъпил на Netscape. Аз навремето това не го пусках дори да се доближи до компа ми.

АвторA! (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 09:34

"Файърфокс не струва дори с неговите плъгини, толкова е объркан горкия. Дано прокопса някога и стигне поне малко нивото на експлорера."

Особено Иксплорера е пълен със защити, лек и многофункционален бровзер!

Тема Re: Как да накарам Firefoxнови [re: A!]  
Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 10:40

За какво са ми тия защити бе!? Да сърфирам като теб през решетки ли ве? Да си играя на перестройки... настройки за всяка страница, да не я виждам пълнофункционална и да не знам каква е идеята на ограничението? Това не ти ли е достатъчно да ти се сбъгяса безвъзвратно тази имитация на браузър! Това са недопустими бъгове! На мен не ми позволи да чистя кеша! Въобще не искаше да отваря настройки за него! И това ако не е дупка! Кой знае какво се бута в тоя кеш да се укрива там...? Аре сега ми говори колко стабилен и здрав ти е браузъра, ако може такъв да се нарече!!!! По-здрав ли е от експлорера? Не виждам да е по-здрав. Експлорера ми помага много повече и винаги съм бил доволен от него! Инсталирането на Файърфокс означава да се прецакаш с нещо, за мен той е като инкубатор на вирусчета и бъгчета и ако си го лепнеш на компютъра, означава да викаш пришълците! Разбира се, ако сърфираш на безопасни места, естествено че ще ти бъде послушен и тих.

walkman™, ти защо все пак не му даде да се обнови?

Много ме озадачи!

Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано27.03.08 11:38

Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/nztkqvnu.default

grep -i update prefs.js
user_pref("app.update.auto", false);
user_pref("app.update.lastUpdateTime.addon-background-update-timer", 1202296857);
user_pref("app.update.lastUpdateTime.background-update-timer", 1202296857);
user_pref("app.update.lastUpdateTime.blocklist-background-update-timer", 1202296857);
user_pref("app.update.lastUpdateTime.search-engine-update-timer", 1202296857);
user_pref("extensions.update.notifyUser", false);
user_pref("urlclassifier.keyupdatetime.https://sb-ssl.google.com/safebrowsing/getkey?client=navclient-auto-ffox2.0&", 1196161808);

като гледам са false, но не ми се рестартира, за да проверя какво ще покаже в GUI-то.

ти като им махнеш чавките кога се появяват пак? като спреш браузара и го пуснеш наново или и без да го спираш сами се появяват?

иииии... каква ти е все пак версията на firefoxa? не че знам моята каква е, де :)

Тема Re: Как да накарам Firefoxнови [re: gogo]  
АвторA! (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 12:06

"Аре сега ми говори колко стабилен и здрав ти е браузъра, ако може такъв да се нарече!!!!"

Айде сега светни какво е туй животно- "стабилен и здрав Бровзер?
И кой браузер няма за него плъгини щото певачицата (оперетата) даже и са вградени,а на кума лиса ги инсталираш ако ти е кеф?
И какво точно повече ти помага "Иксплорера"за разлика от другите браузери?
И къде са тия "безопасни"места дето можем да сирфираме на воля?

Тема Re: Как да накарам Firefoxнови [re: A!]  
Авториe7 (Нерегистриран)
Публикувано27.03.08 15:03

е ти не знаеш ли че ие7 руулз? бил си мноо проз бе

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.