|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Как да подкарам AVI на QuickTime
|
|
Автор | gogo (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.03.08 20:14 |
|
Този QuickTime ми иска DivX Component. Обаче никъде не пише как да го приложим към QuickTime плейъра. Даже бях намерил 160 кодека за QuickTime. Вкарах компонентите в компонентната папка, бяха един енкодер и един декодер. Но нищо не се получаваше. Препратката на QuickTime за DivX беше към страницата на DivX - www.divx.com
Това нещо може ли да работи както са го казали, как?
| |
Тема
|
Необичаен проблем
[re: gogo]
|
|
Автор |
Colombino (работен) |
Публикувано | 04.03.08 00:15 |
|
Обикновено хората търсят кодек да покарат QuickTime на обикновен плеър.
Ще следя дискусията.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
Тема
|
Re: Необичаен проблем
[re: Colombino]
|
|
Публикувано | 04.03.08 02:37 |
|
Така е, не са малко плеърите, които работят с MOV.... и обикновено никога не могат да ми се харесат с качеството. QuickTime ми дава абсолютно реални цветове и също възможност да разглеждам кадър по кадър, както и repeat и edit на секция, абсолютно елементарно работи. QuickTime също може да плейва останалите формати. Опитай да пуснеш един път AVI и забележи къде те праща за компонент. Аз го опитах веднъж дваж и вече не помня, не иска да ме прати наново с идеята че вече знаем. Подозирам че този въпрос така ще си остане нерешен. DivX го имам последният - целия пакет. Инсталирал бях кодек, конвертор и уеб плейъра. Това е то. Дали имаше компонент? Хайде някой ако знае да каже как да пусна AVI на Quicktime.
| |
Тема
|
ЗАКЛЮЧЕНИЕ
|
|
Публикувано | 07.03.08 13:56 |
|
Никой не може да пусне AVI на QuickTime.
По-жалко от това няма!
| |
Тема
|
Re: ЗАКЛЮЧЕНИЕ
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 07.03.08 20:36 |
|
Абе запитай се не дали някой "може", а дали някой се интересува от този проблем. Май си само ти засега...
Математик, физик и социолог пътуват с влак през Шотландия и виждат една черна овца.
- Аха! - казва социологът. - Шотланските овце са черни.
- Хм! - отговаря физикът. - Искаш да кажеш, че някои шотландски овце са черни.
- Не! - казва математикът. - Единствено сме сигурни, че в Шотландия има поне една овца и че поне едната й страна е черна.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
|
[re: walkman™]
|
|
Публикувано | 08.03.08 00:16 |
|
И да се заинтересуваш ще бъдеш безсилен и слаб пред идеята... На ваше място бих се поинтересувал кое как е, да провера възможностите на новите работи, но явно си затваряте бърже очите пред малките проблеми и карате напред като коне с капаци без да изследвате новите възможности. Защото съм убеден, че е ново за вас и никога не сте подкарвали AVI на QuickTime. Току виж изкочил заека от там! Нищо, карайте си с общия плейър.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 08.03.08 00:21 |
|
Пич, ИЗОБЩО нямам QT на компа си; не ми и липсва. Минал съм времето на пъпчивата младост, и вече не се впечатлявам чак толкова...
|
[re: walkman™]
|
|
Публикувано | 08.03.08 00:26 |
|
ХА! Странно! Аз пък без него не мога и не живея! Изключително полезен плейър ми е!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|