|
Тема
|
С коя програма да направя филм?
|
|
Автор | филм (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.08 21:17 |
|
Трябва да направя филм, около 30 - 40 мин. , така че да се събере на едно CD.
С коя програма може да се направи? Целта ми е да стане в такъв формат/напр. *.avi/, че да се гледа на домашното DVD.
Разгледах Movie Maker, имам идея в отделните кадри да слагам видеоклипове, снимани с цифров фотоапарат, но там *.wmv само се създават и незнам...
| |
Тема
|
Re: С коя програма да направя филм?
[re: филм]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 26.01.08 11:51 |
|
В нормалните случаи филм се прави с камера, не с програми
| |
Тема
|
[re: филм]
|
|
Автор |
Tweeg () |
Публикувано | 26.01.08 11:58 |
|
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
alexbg67 (Moderate) |
Публикувано | 26.01.08 12:00 |
|
Даже по-скоро с Видеокамера, защото Камера казват на нашето Фотоапарат...
Стерни, сега така и така не се сдържах да изфлеймя в темата, ами да те питам: имам на Сони едно такова бебче с 30 гиги твърд диск, щракал съм си и резултатът е над 100 и кусур емпегчета. Обаче кажи програма, която няма да се сърди от фаталния над 100 брой? На Сони Вегаса отказва да ги обработва. Искам елементарно да ги вкарам в ДВД структура и да трия камерката спокойно...
| |
Тема
|
[re: alexbg67]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 26.01.08 12:16 |
|
Ми то и моя икспириънс е с до 40-ина емпега...само дето бяха от JVC.
Единствено ми хрумва да ги караш на порции - теглиш всички от един сюжет/място/ден/събитие и ги правиш на един окрупнен клип - с ефекти, транзишъни, надписи - каквото смяташ,ч е трябва.
Аз поне така съм свикнал и в крайна сметка винаги работя с не много на брой и не много големи файлове.
| |
Тема
|
[re: Tweeg]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 26.01.08 12:18 |
|
Язък, развали очертаващото се шоу...щяхме да се повеселим, докато човека се научи да задава правилните въпроси и то вярно
| |
|
|
|
|