|
Тема
|
Изработка на софтуер
|
|
Автор |
delpx (новак) |
Публикувано | 03.09.07 10:25 |
|
Изработка на софтуер по поръчка
tel- 0886439733
email- soft@dir.bg
| |
Тема
|
Re: Изработка на софтуер
[re: delpx]
|
|
Автор | gogo (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.07 17:15 |
|
Къв си ти веее?
| |
Тема
|
[re: gogo]
|
|
Автор |
БaйOнзи (член) |
Публикувано | 04.09.07 18:59 |
|
Как къв, изработчик на софтуер
| |
Тема
|
|
|
Автор |
delpx (новак) |
Публикувано | 05.09.07 14:32 |
|
Ами какъв съм работя като програмист от няколко години и си докарвам по някой допълнителен лев като правя разни програмки за разни хора на който им трябват. Тъй като вие явно не сте от тия хора може да не спамите темата. Когато 15 годишните ви акъли пораснат малко и прочетете някоя книжка сигурно и вие ще можете да правите подобни работи а до тогава цъкайте на контрата и се кефете :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | gogo (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.09.07 14:51 |
|
Не спамя, нищо лично човек! Най-малкото пък ми харесва да бъркам на някой работата, но все пак си ми чудат и ми става смешничко при тия факти, че си от скоро регистриран, пък си присвоил и некав "админски майл", сигурно не е твоят, знам ли...? Много се радвам даже, че има ентусиасти, и би трябвало да се намират такива, както се намират и хора нуждаещи се от даден софт с възможности....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
БaйOнзи (член) |
Публикувано | 05.09.07 15:17 |
|
Де да бях на 15 години........
| |
Тема
|
[re: БaйOнзи]
|
|
Автор |
marl (непознат
) |
Публикувано | 01.11.07 09:10 |
|
можете ли да ми направите складова програма, която да следи доставките по цени т.е. ако има за един материал повече от една доставка на различна цена да ги има всичките и какво би струвало
| |
Тема
|
Всичко може...
[re: marl]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.07 11:17 |
|
Но се замисли! Първо - "складова програма която да следи по цени" не е задание. Това може да се прави и с една обикновенна екселска таблица. Би ти струвало времето за което да въведеш информацията!
В този ред на мисли - търси готово решение. Ще ти излезе многократно по-тънко
| |
Тема
|
Трябва ми колмениджър за телефона ми!
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.11.07 11:28 |
|
На такава обява - такава поръчка. Или нещо по-лесно...
бтв: След като си програмист, много добре би трявало да знаеш, че неясните проекти са най-хубавите. И въпреки това пускаш обява в подобен стил. Поне да беше споменал за какво пишеш програми като например Правец 8М или STM32-103STK ( Cortex M3 core )
| |
|
|
|
|