Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:11 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Изработка на софтуернови  
Автор delpx (новак)
Публикувано03.09.07 10:25

Изработка на софтуер по поръчка

tel- 0886439733
email- soft@dir.bg

Тема Re: Изработка на софтуернови [re: delpx]  
Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано03.09.07 17:15

Къв си ти веее?

Тема Re: Изработка на софтуернови [re: gogo]  
Автор БaйOнзи (член)
Публикувано04.09.07 18:59

Как къв, изработчик на софтуер

Автор delpx (новак)
Публикувано05.09.07 14:32

Ами какъв съм работя като програмист от няколко години и си докарвам по някой допълнителен лев като правя разни програмки за разни хора на който им трябват. Тъй като вие явно не сте от тия хора може да не спамите темата. Когато 15 годишните ви акъли пораснат малко и прочетете някоя книжка сигурно и вие ще можете да правите подобни работи а до тогава цъкайте на контрата и се кефете :)

Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано05.09.07 14:51

Не спамя, нищо лично човек! Най-малкото пък ми харесва да бъркам на някой работата, но все пак си ми чудат и ми става смешничко при тия факти, че си от скоро регистриран, пък си присвоил и некав "админски майл", сигурно не е твоят, знам ли...?

Много се радвам даже, че има ентусиасти, и би трябвало да се намират такива, както се намират и хора нуждаещи се от даден софт с възможности....

Тема Re: Изработка на софтуер [re: delpx]  
Автор БaйOнзи (член)
Публикувано05.09.07 15:17

Де да бях на 15 години........

Тема Re: Изработка на софтуернови [re: БaйOнзи]  
Автор marl (непознат )
Публикувано01.11.07 09:10

можете ли да ми направите складова програма, която да следи доставките по цени т.е. ако има за един материал повече от една доставка на различна цена да ги има всичките и какво би струвало

Тема Всичко може...нови [re: marl]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано01.11.07 11:17

Но се замисли! Първо - "складова програма която да следи по цени" не е задание. Това може да се прави и с една обикновенна екселска таблица. Би ти струвало времето за което да въведеш информацията!

В този ред на мисли - търси готово решение. Ще ти излезе многократно по-тънко

Тема Трябва ми колмениджър за телефона ми!нови [re: delpx]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано01.11.07 11:28

На такава обява - такава поръчка. Или нещо по-лесно...
бтв: След като си програмист, много добре би трявало да знаеш, че неясните проекти са най-хубавите. И въпреки това пускаш обява в подобен стил. Поне да беше споменал за какво пишеш програми като например Правец 8М или STM32-103STK ( Cortex M3 core )

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.