Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:03 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови  
Автор i_kar (непознат )
Публикувано07.04.03 19:37

Добър ден, Аз съм един новобранец в компютрите и сега имам малък проблем. Ровичкайки се из РС –то съм натиснал нещо, и сега Adress Book на Outlook Еxpress стана невидима. Там си е, защото като натисна Find People веднага ми вади адреса. Дезактивирана е и командата “Добави /ADD/ “ към Adress Book,така че не мога да си презапиша адресите, които намирам чрез търсенето. А съм си записал доста адреси и телефони.
Лошото е , че не зная английски – може би в Help има нещо за това как да си възстановя визуализацията на книгата.
Ако можете да ми дадете съвет аз съм temag@mail.bg

С уважение:
Георги Иванов
06,04,2003

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: i_kar]  
Автор insane (спи ми се)
Публикувано07.04.03 23:48

view - layout - customize toolbar и си добавяш там каквото си премахнал

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: insane]  
Автор i_kar (непознат )
Публикувано08.04.03 19:55

Брат, нищто не съм премахнал,бутона adress book си е там но излиза празна книга.Като натисна файнд зииръл ми вади името и адреса, само че не е активиран бутона ADD - но аз искамq както преди да виждам всички адресанти , щом натисна бутона "То" от менюто New Mail - така беше, но какво разбутах не знам.Адресите са там, бутоните са там, само дето като натиснеш "Adress" , книгата е празна т.е. не се виждат и трябва да ги търся чрез " Find" Не знам дали обяснявам добре- не съм опитен. Благодаря предварително

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: i_kar]  
Автор harka ()
Публикувано09.04.03 13:02

Виж сега, доколкото разбирам пролемът ти е следния - най-вероятно всичките ти адреси са записани в Shared contacts директорията на adress book-a ти и затова не ги "виждаш".

Пробвай следното Tools => Address book и така ще стартираш самата Address book - провери по всички директории къде са ти записани адресите и ги премести в директория Main Identity's Contacts.

Ако Address book не се стартира нормално тогава пусни Find File or Folder (от Старт-менюто) и намери файл с окончание *.wab. Отвори го с кликане върху него - това ти е адресс-бука. Запиши си го (копирай го някъде) и после ползвай опцията File=> Import=Address Book - така ще импортнеш отново всичките си адреси и би трябвало да нямаш проблеми.

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: harka]  
АвторRed Guy (Нерегистриран)
Публикувано02.07.07 16:15

Много моля за отговор на следния въпрос. На някои колеги инсталираха уиндоус виста и съответно в outlook express се явява следния идиотски проблем - не могат, а и аз не можах да им изкарам контактите в полето от страни. На xp става точно по описания по-горе начин = > view => layout и маркиране в conacts. На виста обаче квадратчето contacts липсва. Какво да направя?

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: Red Guy]  
Авторv (Нерегистриран)
Публикувано02.07.07 21:24

застреляй този, дето им е инсталирал виста - така ще помогнеш и на други след тях

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: v]  
Автор KимoнГeoprиeв ()
Публикувано03.07.07 19:14

по-добре ще е да се гръмнеш ти, наистина ще помогнеш на много хора

/

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Expressнови [re: KимoнГeoprиeв]  
Авторv (Нерегистриран)
Публикувано03.07.07 21:22

о, камионе - ти жив ли си още, бре??? тюх, язък, язък! аз тъкмо се бех зарадвал, че лайновоза си е заминал, пък то какво стана?

Тема Re: Ако може да ми помогнете за Outlook Express [re: v]  
Автор KимoнГeoprиeв ()
Публикувано03.07.07 21:56

специално за теб съм приготвил следващия влак с отпадъците на София да ти го изсипят в устата

/

Редактирано от KимoнГeoprиeв на 03.07.07 22:10.

Тема Добре, денови [re: KимoнГeoprиeв]  
АвторRed Guy (Нерегистриран)
Публикувано03.07.07 23:04

извън дефекацията някой може ли да даде "джокер"???

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.