|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Браузър "Opera"
|
|
Автор | любитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.07 17:33 |
|
Наскоро разбрах за съществуването на интернет браузъра "Opera". Някой запознат ли е с него, ползвал ли го е, какви впечатления има, има ли някакви защити, и т.н....
| |
Тема
|
Re: Браузър "Opera"
[re: любитeл]
|
|
Автор |
ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел) |
Публикувано | 27.06.07 18:01 |
|
аз го ползвам. по принцип ползвам firefox, защото мога да му слагам много рестрикции за много неща, но понякога opera ме кефи повече. един недостатък съм му видял досега - не слага маркиращо правоъгълниче на линковете и не ги обхожда с "tab". opera не е тлъст браузър и не пречи да го поразцъкаш. наскоро даже са му сложили като възможност да имаш девет (квадрат, разделен на 3x3) "бързи" линка за най-често ползвани сайтове при първоначалното стартиране: .
Trapped in purgatory
A lifeless object, alive
| |
Тема
|
[re: ЛУД ПPЪЧ]
|
|
Автор | любитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.07 21:41 |
|
Абе инсталирах го, българската версия, ама ми се струва, че няма никакви настройки за защита от вируси, и като, че ли е малко "елементарен" като опции.. ти какво мислиш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Изyмeн (Ненормален) |
Публикувано | 28.06.07 00:29 |
|
Аз си ползвам k-meleon и съм повече от доволен.
Най-важното е невидимо за очите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 28.06.07 09:11 |
|
Че откога пък в браузъра трябва да има защита от вируси!?!??!?!
Но ако говориш за Spyware - Opera просто не се поддава на подобни зарази.
Щирлиц
| |
Тема
|
[re: Щиpлиц]
|
|
Автор | Oпepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.07 16:10 |
|
Напълно съм съгласен със Щирлиц .Имам Опера от три години версия 8.0.2 ,досега никво шпионче не е удряло
| |
Тема
|
|
|
Автор | stug (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.07 18:32 |
|
Най-бързодействащият браузър, много лек и сигурен.
Трудно интегрира други програми - Flashget и торент-клиенти например. Наистина, сваля добре и може да сваля и торенти, но аз си предпочитам специализираните програми. Същата работа с пощенския клиент - има си вграден, но аз предпочитам специализиран такъв.
Много липсват екстенжъните на Файърфокс, widgets за мен не са пълноценна замяна.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Gnus (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.07 23:07 |
|
Аз си сложих на телефона опера мини и съм доволен
| |
|
Освен това Опера може да ти "чете" на английски, при това с доста приятни гласове.
Сега 2 въпросчета от мен.
1. Браузвам с Опера. Харесвам си в някой сайт таблица. Копи, пейст, но таблицата не излиза. Винаги ми се налага да отворя същия сайт с IE и така да си копирам таблицата. Има ли някакъв вариант да си копирам таблички през Опера?
2. На ПОП3 съм. 1 колежка ме помоли да и изпратя файл през моя ъкаунт. Файлът е много особен. Съдържа някакви сканирани картинки, от които всички компютри полудяват. Първоначално мислех, че причината е че файлът е голям, раздробих го на по-малки. Обаче файлът влезе в Outbox и не само че не може да излезе оттам , а и не мога да го изтрия. В момента, в който щракна в Outbox и цялата Опера забива. Моля ви, специалисти, кажете ми какво да го правя?!?
| |
Тема
|
[re: Jennifer:)]
|
|
Автор | инж. (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.06.07 09:44 |
|
Оххх, бейби...като те гледам как ми намигваш и забравям за всякаква Опира...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|