Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:34 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Браузър "Opera"нови  
Авторлюбитeл (Нерегистриран)
Публикувано27.06.07 17:33

Наскоро разбрах за съществуването на интернет браузъра "Opera". Някой запознат ли е с него, ползвал ли го е, какви впечатления има, има ли някакви защити, и т.н....

Тема Re: Браузър "Opera"нови [re: любитeл]  
Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано27.06.07 18:01

аз го ползвам. по принцип ползвам firefox, защото мога да му слагам много рестрикции за много неща, но понякога opera ме кефи повече. един недостатък съм му видял досега - не слага маркиращо правоъгълниче на линковете и не ги обхожда с "tab". opera не е тлъст браузър и не пречи да го поразцъкаш. наскоро даже са му сложили като възможност да имаш девет (квадрат, разделен на 3x3) "бързи" линка за най-често ползвани сайтове при първоначалното стартиране:

.

Trapped in purgatory
A lifeless object, alive

Тема Re: Браузър "Opera"нови [re: ЛУД ПPЪЧ]  
Авторлюбитeл (Нерегистриран)
Публикувано27.06.07 21:41

Абе инсталирах го, българската версия, ама ми се струва, че няма никакви настройки за защита от вируси, и като, че ли е малко "елементарен" като опции.. ти какво мислиш?

Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано28.06.07 00:29

Аз си ползвам k-meleon и съм повече от доволен.

Най-важното е невидимо за очите.

Тема Re: Браузър "Opera" [re: любитeл]  
Автор ЩиpлицМодератор (разузнавач)
Публикувано28.06.07 09:11

Че откога пък в браузъра трябва да има защита от вируси!?!??!?!

Но ако говориш за Spyware - Opera просто не се поддава на подобни зарази.

Щирлиц

Тема Re: Браузър "Opera"нови [re: Щиpлиц]  
АвторOпepa (Нерегистриран)
Публикувано28.06.07 16:10

Напълно съм съгласен със Щирлиц .Имам Опера от три години версия 8.0.2 ,досега никво шпионче не е удряло

Авторstug (Нерегистриран)
Публикувано28.06.07 18:32

Най-бързодействащият браузър, много лек и сигурен.
Трудно интегрира други програми - Flashget и торент-клиенти например. Наистина, сваля добре и може да сваля и торенти, но аз си предпочитам специализираните програми. Същата работа с пощенския клиент - има си вграден, но аз предпочитам специализиран такъв.
Много липсват екстенжъните на Файърфокс, widgets за мен не са пълноценна замяна.

АвторGnus (Нерегистриран)
Публикувано28.06.07 23:07

Аз си сложих на телефона опера мини и съм доволен

Автор Jennifer:) (приветлива)
Публикувано29.06.07 09:02

Освен това Опера може да ти "чете" на английски, при това с доста приятни гласове.

Сега 2 въпросчета от мен.

1. Браузвам с Опера. Харесвам си в някой сайт таблица. Копи, пейст, но таблицата не излиза. Винаги ми се налага да отворя същия сайт с IE и така да си копирам таблицата. Има ли някакъв вариант да си копирам таблички през Опера?

2. На ПОП3 съм. 1 колежка ме помоли да и изпратя файл през моя ъкаунт. Файлът е много особен. Съдържа някакви сканирани картинки, от които всички компютри полудяват. Първоначално мислех, че причината е че файлът е голям, раздробих го на по-малки. Обаче файлът влезе в Outbox и не само че не може да излезе оттам

, а и не мога да го изтрия. В момента, в който щракна в Outbox и цялата Опера забива. Моля ви, специалисти, кажете ми какво да го правя?!?

Тема Re: Браузър "Opera"нови [re: Jennifer:)]  
Авторинж. (Нерегистриран)
Публикувано29.06.07 09:44

Оххх, бейби...като те гледам как ми намигваш и забравям за всякаква Опира...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.