Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Малко OFF. Идиотски специални ефекти. Огледала.  
Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано18.06.07 21:12

Гледали ли сте предаването "Огледала"? Все уважаващ себе си геймър ще се ужаси, когато види как гадно лагва. Е, лелките никак даже не забелязват за какво става дума, но на мен ми е по-приятно да работя на монитор настроен на 60 херца, отколкото онова предаване. След 10 минути спокойно мога да се сдобия с главоболие. Интересно колко ли кадъра в секунда пускат и кой ли идиот е измислил тая гадост. И ЗАЩО ??? Нима само на мен ми пречи?

Пъ. Съ. Не гледам предаването специално.

Най-важното е невидимо за очите.

Тема Re: Малко OFF. Идиотски специални ефекти. Огледаланови [re: Изyмeн]  
Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано19.06.07 08:26

аз пък по принцип го гледам, за да видя докъде е стигнала тъпнята в модата, обаче това предаване съм го пропуснал.

Trapped in purgatory
A lifeless object, alive

Тема Re: Малко OFF. Идиотски специални ефекти. Огледала.нови [re: Изyмeн]  
Автор hladnika (brujo)
Публикувано19.06.07 11:04

я кажи че не разбрах, по ТВто като гледаш или другояче има проблем?

П.Съ. И аз не го гледам, но имам обвързаност.

ДЕЕЕЕ*ба бъгавият дир*ик

св. св. електрон и неговите протони

Тема Re: Малко OFF. Идиотски специални ефекти. Огледала.нови [re: hladnika]  
Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано19.06.07 14:49

По ТВ го гледам. Просто вместо да пускат 24 кадъра в секунда - пускат по по-малко. Може би 7-8-10 - не знам точно, но е ужасно. Тоест те са 24 кадъра, но да речем вземат кадри № 1,5,10,15,20,24 и пускат само тях. От едно до 5 - само един кадър стои, след това гледаш - всичко се преместило, след това пак... Ужасно е.

Най-важното е невидимо за очите.

Тема Re: Малко OFF. Идиотски специални ефекти. Огледала.нови [re: Изyмeн]  
Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано19.06.07 18:45

Верно че имаше такава шашма, още от преди две години го видях че е така. Като пуснеш на запис VHS, после му дай на пауза кадър по кадър и ще забележиш как трябва да натискаш по три пъти напред за да ти даде следващ кадър...

Какво му е специалното на този трик? Каква им е ползата от това?

Тема Re: Малко OFF. Идиотски специални ефекти. Огледаланови [re: Изyмeн]  
Автор TЪ_TЪ (АЗ)
Публикувано19.06.07 20:00

Май ти си 1ствения зрител на тая боза, затова и никой не е забелязал. Едва ли дори екипа гледа собственото си творение

. По принцип стандартния пал върви на 720/576 и 25 fps. незнам на какво го гледаш, но най-вероятно мпега е с нисък битрейт или просто са насрали нещо друго. Колко неграмотен народ работи в тоя сектор, просто неможете да си представите, а и напоследък всеки с идея и комп за 1000 лева се смята за супервелик режисьор или монтажист, другите бачкат в гаражчета и правят "супервелики" външни продукции, които са толкова супервелики че от 6, 7 път и 1 час инструкции по тел. едвам успяват да си запишат творението на касета или да го компресират на файл за излъчване.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.