|
Тема
|
BitComet файлове
|
|
Автор |
Ayame (дзвер нечуван) |
Публикувано | 16.04.05 23:13 |
|
Здравейте. Искам да питам може ли някой да ми обясни как да си гледам видео BitComet torrent файлове, защото аз си нямам никаква идея . С WinAmp, Windows Media Player & RealPlayer не вървят. Моля, ако някой може да ми помогне, да обясни като за идиот, че не съм чак толкова напреднала с компютрите . Благодаря много!
| |
Тема
|
Re: BitComet файлове
[re: Ayame]
|
|
Автор |
alexbg67 (Black Hole) |
Публикувано | 16.04.05 23:45 |
|
Гледаш си ги нормално, след като се изтеглят на 100% при теб. Дотогава просто чакаш. Ако правилно съм разбрал въпроса, разбирасе... И не бързай да триеш, други също теглят И от теб...
Всичко, от което се нуждаем е Цунами!
| |
Тема
|
[re: alexbg67]
|
|
Автор |
Ayame (дзвер нечуван) |
Публикувано | 16.04.05 23:57 |
|
Това го знам, но не, не мога да ги гледам. Плейърите не ги разпознават, GSpota ги чете само като BitComet файлове и не мога да разбера какъв кодекс трябва да си даунлоудна - или някъв декодер може би? - за да ги разпознаят плейърите ми. Много ли съм тъпа? 
| |
Тема
|
[re: Ayame]
|
|
Автор |
alexbg67 (Black Hole) |
Публикувано | 17.04.05 00:51 |
|
Хмм, я пак? Или давай на Кюто...
Значи, почти 99% от филмите са AVIта, по-рядко MPEG, или ДВДта... много рядко са на архиви, до тук може да има проблем само, ако файлът не е изтеглен изцяло, а щом временното разширение на Кометата си стои, значи файлът Не е цял! Предполага се, че ползваш актуална Комета...
Такам, сега... да те питам вниимаателно... размерът на 1ничен файл около 700 мегабайта ли варира, или стойността му е много по-малка?
Ако си сигурна, че файлът е изтеглен на 100% , пробвай да му оправиш разширението ИзтегленФилм.bc на ИзтегленФилм.avi. Това става като маркираш файла и натиснеш F2, след промяната на разширението натискаш Ентър.
а дано се оправиш....
Всичко, от което се нуждаем е Цунами!
| |
Тема
|
[re: alexbg67]
|
|
Автор |
Ayame (дзвер нечуван) |
Публикувано | 17.04.05 01:04 |
|
Боже, много съм проста! Те наистина не били доизтеглени! Странно, защото веднъж вече ми каза, че download complete?!? Както и да е, благодаря ти много за подсещането!!!
| |
|
|
|
|