|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Изтриване на файл проблем....
|
|
Автор | Cтoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.05 10:04 |
|
На Windows ХР съм и изтеглих една игра бридж, мисля от някъкъв руски сайт беше, инсталирах я но не тръгва явно е несъвместима с видеото. Опитах да я изтрия, но ми казва че или е отворена от друг потребител или кореспондира с друга активна програма или процес- нещо такова. Та кажете моля как да я изтрия, дразни ме иконата на десктопа.
| |
Тема
|
Re: Изтриване на файл проблем....
[re: Cтoян]
|
|
Автор |
alex4o (Black Hole) |
Публикувано | 05.01.05 11:22 |
|
Спираш нета, да не е вирус. отваряш таск мениджъра, намираш в колонката файла, даваш му енд процес и търкаш на воля. Пускаш антивирусната за всеки случай, чистиш ако има нужда и следващия път внимаваш повече... 
| |
Тема
|
[re: alex4o]
|
|
Публикувано | 05.01.05 16:49 |
|
Да ама не. Спирал съм нета, не е вирус, в таск менижъра я няма стартирана. Съобщението е че програмата е отворена (used) от друг персон или програма. Да прекратя програмата ама коя не казва. Те това е, ще опитам да спра интернета т.е. ехплоера от таска да видя, може да търси интернет, абе ако има някоя програма да не се церемони с такива въпроси кажете.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 05.01.05 18:24 |
|
Опитай със старт в СейвМод.
Ако дяла с този файл е под ФАТ32 опитай под ДОС
ПП: Какво точно значи "опитах се да я изтрия"? Нали си я инсталирал, защо не деинсталираш, а триеш?
Редактирано от Cтepн™ на 05.01.05 18:25.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
((moon!)) (!) |
Публикувано | 05.01.05 19:16 |
|
Да, познато звучи. Обяснението е следното: уиндоус е олигофрен и често прави такива неща. Как да го изтриеш: правиш една измислена папка и местиш файла (или квото е там) вътре (ако може). Ако не може, освен папката трупаш в директорията и други боклуци, след това хващаш всичко наведнъж и го местиш в новосъздадената папка. И триеш папката.
... Just wipe your own ass and shut your mouth! ...
| |
Тема
|
[re: ((moon!))]
|
|
Автор | DeSiMiL (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.05 00:05 |
|
Това за WinXP си е вярно- общо взето си прави каквото той си знае. За това ако токлова много те дразни и не можеш да го търнеш имаш 2 варианта:
- виж дали имаш точка на възстановяване преди инсталирането и пробвай с възстановяване на системата, но ще загубиш и други програми слагани след тази точка
-краен вариант- местиш от този дял всичко което ти трябва и формат му е майката
| |
Тема
|
[re: DeSiMiL]
|
|
Публикувано | 06.01.05 10:26 |
|
Абе пробвах да стартирам в сейф мод ама глупака не ще, стига до някъде и се рестартира. Диска е NTFS, играта няма uninstall и да я местя в друга папка трие другите файлове ама това изпълнимо ЕХЕ не ще и не ще, цялата папка също не ще заради него. Е чак пък да форматирам диска заради една иконка, плюс това няма къде да копирам данните, диска ми е фул. Ако беше 98 няма проблеми, имам го на служебния компютър и се трие, но това ХР е голямо гевезе. Мисълта ми беше ако има някаква програмка нещо като TOOL с който да му отрежа главата на това ехе ама нейсе, благодаря за съветите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Yanko (рекламен агент) |
Публикувано | 06.01.05 13:44 |
|
Нещо ме съмнява, че е проблем на уиндоуса.
1.Иконата (ако само тя ти е проблема) би трябвало да може да се изтрие независимо дали програмата е стартирана.
2. Ако ти не я стартираш, а се стартира сама е доста съмнително за някаква игра. Провери ли start up менюто.
3. Няма ли я в add-remove programs?
4. Проверявал ли си с някоя spyware/adware програма (Spybot, Ad-aware или подобна)
5.Виж в търсачките дали някой друг не е имал същите проблеми с тази програма.
И последно, кажи името на тази програма, че ми стана интересно
ползвайте GOOGLE, братя, там е истината...
| |
Тема
|
[re: Yanko]
|
|
Публикувано | 06.01.05 14:08 |
|
Иконата е на десктопа и от проперти се вижда, че стартира BRIDGE.EXE в някаква си директория там. Самата икона не се трие. Интересно е че това ехе го имам и в друга директория, сигурно съм копирал, но и там не се трие.
Играта не се стартира сама и я няма в start up , няма я и в add-remove programs.
Проверявал съм с Ad-aware няма проблеми, чистя всичко но не се оправя.
Самата игра работеше, но инсталирах драйвери на NVIDEA към видеоплатката GF4 MX440 за да мога да гледам филми на телевизора, това стана, но от тогава играта при стартиране не е съгласна с видеонастройките и затова реших да я трия тъй като не е нещо особенно по-скоро е правена под ДОС.
Ако искаш си я изтегли от тук и я инсталирай.
http://takegame.com/indexr.html
от карточньie игри - бридж.
Както казах при опит да трия това ЕХЕ казва че друг user го е отворил или е стартирана в друг процес.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DeSiMiL () |
Публикувано | 06.01.05 18:21 |
|
Забравих да кажа:
изпълни ctrl,alt+del и виж в performance - много ме съмнява че процесорът ти бичи на 100% постоянно. Ако е така не му мисли много ами действай по-грубо за да не стане по-голяма поразия
...... дъното gigabyte ли е?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|