Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:56 02.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Софтуер
*Кратък преглед

Тема Защо в WORD....?нови  
Авторcool (Нерегистриран)
Публикувано04.01.05 13:32

Когато имам отворен, но минимизиран документ и реша да отворя нов такъв минимизираният документ се максимизира. Има ли начин това да не става така. Между другото това го наблюдавам на всеки комп. на който съм ползвал WORD
10x

Тема Re: Защо в WORD....?нови [re: cool]  
Автор ((moon!)) (!)
Публикувано04.01.05 17:57

... Just wipe your own ass and shut your mouth! ...

Тема Re: Защо в WORD....? [re: cool]  
Автор Scre[a]m (The Same Idiot)
Публикувано04.01.05 18:28

ъъъъъ ... чак толкова ли ти пречи ? Вярвам че все някак ще го преглътнеш

86 smopu!M <- Windows 98 nagore s krakata

Тема Re: Защо в WORD....?нови [re: Scre[a]m]  
Публикувано05.01.05 14:43

Явно или е бъг в Word или тука никой не знае как се маха. А за това дали ми пречи -- наистина е супер досадно ако трябва да отвориш и затвориш 100 документа и имаш един или няколко постоянно отворени. Все трябва да ги минимизираш тия дет са отворени за да ти се освободи екрана с папката където са wordo-вските файлове, които трябва да отвориш.
Ноо... както и да е. Явно само на мен ми пречи това.

Автор Dismal Euphony (Spire)
Публикувано06.01.05 13:14

Аз съм с Word97 и нямам такъв проблем. Едиственото което се сещам че можеш да опиташ да направиш е да намериш файла normal.dot, който обикновено се намира в c:\Program Files\Microsoft Office\Templates\Normal.dot и да го преименуваш в normaldot.old например. След като пуснеш думата тя ще си създаде нов такъв и предполагам че тогава може и да се оправи.
Също така е възможно проблема да се крие и някъде в Option->Preferences , някоя чавка може би, не съм сигурен.

The owl's are not what they seem.

Тема Re: Защо в WORD....?нови [re: Dismal Euphony]  
Публикувано06.01.05 21:59

Това оба4е не е само при мен. Става въпрос за Word 2002 i Windоws XP, но интересното е че не е само на моя комп. а още на сума ти и в нас и на всички в работата и т.н. и винаги е било така.
П.С. В папка Microsoft ofiice никаде няма такъв файл normal.dot. Eдинственият подобен е normal.tem

Автор TRN (член)
Публикувано12.01.05 11:06

Аз съм с WinXP и OfficeXp и нямам такъв проблем, може би ще трябва да качиш OfficeXP

Тема Вярно, бе!нови [re: cool]  
Автор Colombino (ИП)
Публикувано12.01.05 14:36

Аз съм с Win2K и Office2K - същата работа. Само дето (при мен?) се максимизира само последния фокусиран прозорец. Сигурен ли си, че при отваряне на 2-ри прозорец минимизираш пак 1-ви? Щото май ефектът идва от това, че ти минимизираш само текущия, а той се максимизира при отварянето на следващия. На края всички остават максимизирани.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.