|
|
|
Тема
|
Защо в WORD....?
|
|
| Автор | cool (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.01.05 13:32 |
|
|
Когато имам отворен, но минимизиран документ и реша да отворя нов такъв минимизираният документ се максимизира. Има ли начин това да не става така. Между другото това го наблюдавам на всеки комп. на който съм ползвал WORD
10x
| |
|
|
|

... Just wipe your own ass and shut your mouth! ...
| |
|
Тема
|
Re: Защо в WORD....?
[re: cool]
|
|
| Автор |
Scre[a]m (The Same Idiot) |
| Публикувано | 04.01.05 18:28 |
|
|
ъъъъъ ... чак толкова ли ти пречи ? Вярвам че все някак ще го преглътнеш 
86 smopu!M <- Windows 98 nagore s krakata
| |
|
Тема
|
[re: Scre[a]m]
|
|
| Публикувано | 05.01.05 14:43 |
|
|
Явно или е бъг в Word или тука никой не знае как се маха. А за това дали ми пречи -- наистина е супер досадно ако трябва да отвориш и затвориш 100 документа и имаш един или няколко постоянно отворени. Все трябва да ги минимизираш тия дет са отворени за да ти се освободи екрана с папката където са wordo-вските файлове, които трябва да отвориш.
Ноо... както и да е. Явно само на мен ми пречи това.
| |
|
|
|
Аз съм с Word97 и нямам такъв проблем. Едиственото което се сещам че можеш да опиташ да направиш е да намериш файла normal.dot, който обикновено се намира в c:\Program Files\Microsoft Office\Templates\Normal.dot и да го преименуваш в normaldot.old например. След като пуснеш думата тя ще си създаде нов такъв и предполагам че тогава може и да се оправи.
Също така е възможно проблема да се крие и някъде в Option->Preferences , някоя чавка може би, не съм сигурен.
The owl's are not what they seem.
| |
|
Тема
|
[re: Dismal Euphony]
|
|
| Публикувано | 06.01.05 21:59 |
|
|
Това оба4е не е само при мен. Става въпрос за Word 2002 i Windоws XP, но интересното е че не е само на моя комп. а още на сума ти и в нас и на всички в работата и т.н. и винаги е било така.
П.С. В папка Microsoft ofiice никаде няма такъв файл normal.dot. Eдинственият подобен е normal.tem
| |
|
Тема
|
[re: cool]
|
|
| Автор |
TRN (член) |
| Публикувано | 12.01.05 11:06 |
|
|
Аз съм с WinXP и OfficeXp и нямам такъв проблем, може би ще трябва да качиш OfficeXP
| |
|
|
|
Аз съм с Win2K и Office2K - същата работа. Само дето (при мен?) се максимизира само последния фокусиран прозорец. Сигурен ли си, че при отваряне на 2-ри прозорец минимизираш пак 1-ви? Щото май ефектът идва от това, че ти минимизираш само текущия, а той се максимизира при отварянето на следващия. На края всички остават максимизирани.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
|
|
|