|
Тема
|
FREQ.tbl и tv-tuner
|
|
Автор |
DlGlFANT 2E () |
Публикувано | 16.09.04 20:57 |
|
Някой срещал ли го е тоэи проблем
Тунера е Aver tv go и като го пусна и ми иска тоэи файл:FREQ.tbl и тунера неще да тръгне,търсих с най раэлични търсачки и нищо,преинсталирах софтуера на тунера от сайта им с по нов пак нищо,после и драйверите на видеото[ATI 9000].също и директа9,0б май беше и пак си го иска тоэи файл,а и качих и пакет с кодеци[K-Lite Mega Codec Pack 1.10 Final] и пак неще....ако някой може да помогне ще съм му много благодарен,эащото беэ тунер гадно....
| |
|
Този файл трябва да се появи при инсталиране на софтуера за гледане на телевизия от оригиналното CD /или изтеглени от сайта на производителя/. В него се описват честотите на каналите и тези tbl файлове са в директорията където ти се инсталира софтуера (Program Files и т.н.) или евентуално в Windows/System или /windows/System32. Прегледай дали нямаш някъде по диска файл с такова разширение. Може да погледнеш и какво съм писал на страницата си по въпроса за PixelView картите и да си вземеш преработения от мен файл - може и да ти свърши работа, като го прекръстиш на FREQ.tbl и го сложиш в директорията на софтуера. Не мога да кажа обаче, дали няма да има проблем в секцията
[Control Datas] и ако откриеш табличен файл от оригиналния софтуер сравни с параметрите от там.
Друг вариант е да ползваш алтернативен софтуер - Dscaler или нещо друго. Те не се нуждаят от тези таблични файлове, понеже имат собствени.
А разните кодеци, дерек Хиксове и т.н. нямат значение в случая.
Успех!
| |
|
Ами намерих го тоэи файл,ама сега ми иска crossbar filter,абе батак с една дума,какво ли не качвах пак и пак и неще,вече два дена
Редактирано от DlGlFANT 2E на 18.09.04 23:35.
| |
|
|
|
|