|
|
|
Тема
|
Настройка на Outlook 2003
|
|
| Автор |
ClD (акъл wanted) |
| Публикувано | 08.05.04 18:32 |
|
|
Обърнах го наопаки Outlook 2003 и не мога да намеря пустата настройка.
За какво става дума - ползвам имейл с корпоративен Exchange Server (не е pop3). В предишните версии имаше настойка да изтрива пощата от сървъра, като я смъкне на моята машина. Сега не мога да го намеря никъде това нещо.
Искам да изтрива пощата на сървъра, а да ми я пази на моята машина. Сега, като изтрия нещо на моята машина, се изтрива и на сървъра, като го оставя, стои и на сървъра и ми затлачва пощенската кутия. Някой да има идея как да си имам всичката поща на моя компютър (Inbox, Sent, и т.н.), а в сървъра да е празно? Ако трябва някакво правило (rule) да се използва, какво трябва да е то? Нещо не успях да намеря информацията в Google.
Work like a slave.
Command like a king.
Create like a god!
| |
|
Тема
|
Re: Настройка на Outlook 2003
[re: ClD]
|
|
| Автор |
niksus (зарибен фен) |
| Публикувано | 09.05.04 01:20 |
|
|
пробвай да изключиш :
Tools -> E-mail Accounts -> View or change existing mail accounts -> Change -> More settings -> Advanced -> Leave a copy of messages on server
дано да не съм объркал нещо, че пиша по памет ....... хехе бъзикам се
| |
|
Тема
|
[re: niksus]
|
|
| Автор |
ClD (акъл wanted) |
| Публикувано | 09.05.04 02:20 |
|
|
Там беше при Outlook XP, но тук го няма, пусто да остане. Там има само:
Use cached Exchange Mode
и
Download Public Folder Favorites.
Има и опция за допълнителни акаунти, но това, което търся, го няма.  
Work like a slave.
Command like a king.
Create like a god!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
niksus (зарибен фен) |
| Публикувано | 10.05.04 00:27 |
|
|
ами аз съм с офис 2003 и там си го имам
друг е въпроса, че направих ъпгрейд от ХР на 2003 (случайно обърках дисковете като инсталирах СП2 за ХР :)
| |
|
Тема
|
[re: niksus]
|
|
| Автор |
ClD (акъл wanted) |
| Публикувано | 10.05.04 04:39 |
|
|
Също като мен, и аз правих ъпгрейд от ХР на 2003. Да не би проблемът да е, че ползвам Exchange Server за пощата... Знам ли и аз вече къде е проблемът. Но наистина там я няма тази настройка... 
Work like a slave.
Command like a king.
Create like a god!
| |
|
|
|
В отговор на:
Use cached Exchange Mode[/qoute]
Възможно ли е това да е опцията която търсиш? Microsoft имат отвратителната практика да сменят имена на функции, опции и какво ли не (понякога съвсем неоправдано). Виж какво казва контекстния хелп по въпроса.
So long and thanks for all the fish!

| |
|
|
|
Не е това, гледах го... :(
Work like a slave.
Command like a king.
Create like a god!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
OKL (*Mr. Nice Guy*) |
| Публикувано | 13.05.04 17:41 |
|
|
чакай малко, дефолт деливъри локейшъна кое ти е? предполагам .ost файла. OST файла поддържа синхронизация (в 2-те посоки) и това е нормалната практика на работа. Ако направиш допълнителна PST структура/файл и му окажеш той да бъде дефолт деливъри локейшъна то ще постигнеш желания резултат поради това, че PST-то не поддържа синхронизация.
* За да го набутате по-лесно -
| |
|
|
|
|